6 gündür yeşil kapatamıyor hisse, böyle aralıksız ve gaddarca satan kurumları paylaşan olursa sevinirz.
6 gündür yeşil kapatamıyor hisse, böyle aralıksız ve gaddarca satan kurumları paylaşan olursa sevinirz.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Linux dostumuz uçaksavar işi tamam dedi kayboldu ee hani haber
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasip....
Uçaksavar Projesi Özak için hayal kırıklığı ile sonuçlanacak gibi. Yiğit-Tur Grup ipi göğüsledi sayılır. Oraya çok yakın Karanfilköy Kent Etiler diye proje yapan Mesa Mesken'de ilgilendi ama olmadı. Özak GYO 23 Kasım 2025'de Etiler Le Meridien Otelde site sakinlerine bir proje sunumu yaptı. Ama yeterli ilgiyi toplayamadı. Bence olmaması daha hayırlı, narsist patron herşeyi ben bilirim, benim dediğim olacak havasıyla 427 kat malikiylede mahkemelik olurdu. Zaten bu tür işlerde de iyi değiller. Hayat Flora için ihale alınalı Temmuzda 4 yıl olacak, ortada 7-8 Blok kabası var. Uçaksavar'daki Paşa abiler Emlak Konut'un emir kullarına benzemez. Uçaksavar işini kim alsa hem Belediye hemde kat malikleri ile çok sorun yaşar. Özak elindeki işleri yapsın, daha önemlisi satış tarafı, Büyükyalı elinde eskidi. Mart 2020'de oturum başladı, halâ elde satılık var. Boş yere aidat ödeniyor, inşaat sürerken daha yüksek paraya satılıyordu. Altına göre çok zarar yazdılar, daha kötüsü Küçükçekmece Hayat Flora olacak gibi, satışlar berbat, Emlak Konut'dan iş yapacak para bile alınamıyor. Biraz Nef, Sinpaş, Artaş'dan ders alsınlar.
Ne genel kurul ne de bilanço yok daha, şu Algyo zarara rağmen temettü de verdi, hisse de %50 çıktı be, sendeki varlıklar onda olsaydı demek ki fezaya çıkardı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bugün 1Ç2026 bilanço için son gün, hissenin umrumda değil, aşağı yada yukarı tepki yok. Genel Kurul gündemi ve tarihide belli değil, belki kendi aralarında yaptılar da bizim haberimiz yok.Emlak Konut 29 Nisan'da 3 aylık satış raporunu açıkladı. Hayat Flora'da 25 adet 2.971m2 294.4M TL satış olmuş. Aynı raporda 2025 yılında 15 adet 2.186m2 262M TL satış olmuş. 2025 yılı 120.000TL/m2 iken 1Ç/2026 bu rakam 99.000TL/m2 olarak gerçekleşmiş. Bu satışların kötü olmasının satış - pazarlama politikasının başarısızlığının kanıtıdır. Büyükyalı'da yapılan yanlışta ısrar devam ediyor. Bilanço zarar gelir diye düşünüyorum. Genel Kurul'dan bir beklentim yok, çok olsa yüzde 50 gibi bir bedelsiz gelebilir.
Anlamadığım şey bilancoda vergiyi %10 gösterip temettü neden ödenmez. Hayat flora gibi devasa yapılar yerine portal 34 gibi işlere yönelseler keşke sadece 3 aylık faiz ve kira geliri 700 milyon olduğu halde yatırımcı bilanco umutsuz yatırımcıyı özel uğraşlarla umutsuz hale getirdiler...
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasip....
Anaokulu çocuğuna tahta teslim etsen bunlardan daha iyi yönetir. 13.32'ye 12 emirde 1 milyon lot yazmış, alış toplamı 1.24 ortalama ile 1.88 milyon lot, satış tarafı 14.18 ortalama ile 1.42 milyon lot görünüyor. Alışlar 13.43 işlem fiyatının 25 kademe altında satışlar 75 kademe yukarıda. Yaz tavana yakın yerlere büyük lotlar sonra millet satsın diye bekle. Bi akıllı sizdiniz ya...![]()
Yer İmleri