DMSAS - Demisaþ Döküm
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
DMSAS - Demisaþ Döküm
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
hayýrlý bol kazançlý bir yýl dileðiyle bismillah diyelim...
yeni baþlýk hayýrlý olsun.. 8.51 ile 7.82 arasýna sýkýþtý kaldý.. bu hafta Carolini çaðýrmak için haftalýkta kýrmýzý bir bar yakýþýr.. barýn boyunun kýsa olamasý tercihim..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Endeks bozmazsa 8,12 altý kapanýþ beklemiyorum.
Bu hafta bir hareket olmalý artýk.
8.8...9.2 sýralý dirençler...bol þans
Son düzenleme : esozcan; 18-04-2022 saat: 18:53.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
hissede müthiþ baský var..hal böyle olunca kimse yanaþmýyor..
Bu yazdýðýmý hiç unutmayacaðým bu hisseden çýkayým bir daha hiç bir þirketin hissesini almayacaðým. Hayatýmda finansal anlamda alýp en çok piþman olduðum þey dmsas, bunun tahtacisinada, þirketine de yazýklar olsun. Endeks rekor kýrarken bunun düþmesi yerinde saymasý tam bir soygun, paramiza çöktü adam ya zarar edeceksin hisseyi bana vereceksin yada bekleyeceksin onunda sonu belli deðil diyor, þirkette kötü giden bir þey olur, üretim kesintiye uðrar, mal satamaz vb. Fiyat düþer anlarým, kýsaca,zehir zýkkým olsun. Ytd.
Yer Ýmleri