Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vıop XLI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    olay %5 faiz artırımı ile bitseydi keşke, devamı gelecekti bunu onlar da biliyor
    bu konjonktürde devamlı faiz arttırmak zorunda kalacaklardı , % 7 büyümeler hayal olacaktı yoksa..?
    enflasyonun olduğundan düşük gösterdikçe zaten büyümeler yüksek çıkar. Şimdi bu büyüme herkesin reel gelirine yansıyor mu sorun burada? çok küçük bir azınlık dışında bu tür zenginleşmeden faydalanan yok maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    enflasyonun olduğundan düşük gösterdikçe zaten büyümeler yüksek çıkar. Şimdi bu büyüme herkesin reel gelirine yansıyor mu sorun burada? çok küçük bir azınlık dışında bu tür zenginleşmeden faydalanan yok maalesef.
    onların gözüyle bakmıyorsun ki, adam sanayiye sert el freni çektireceğime
    vatandaş yarı aç yarı tok idare eder lakin %40-50 faizlerle işsizlik tavan olur, bugünden kötü olur diye inanıyorlar..

onların gözüyle bakmıyorsun ki, adam sanayiye sert el freni çektireceğime
    vatandaş yarı aç yarı tok idare eder lakin %40-50 faizlerle işsizlik tavan olur, bugünden kötü olur diye inanıyorlar..
    ben işin olması gerekenini söylüyorum onlar gibi bakmıyorum tabiki
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben işin olması gerekenini söylüyorum onlar gibi bakmıyorum tabiki
    ben de diyorum ki adam seçime gidiyor kısa vadede kötü ile daha kötü arasında tercih yapıyor, tabii kendi çıkarları çerçevesinde..

ben de diyorum ki adam seçime gidiyor kısa vadede kötü ile daha kötü arasında tercih yapıyor, tabii kendi çıkarları çerçevesinde..
    bence o tercihi bile doğru yapamadılar. enflasyonu zıplattık, şimdi de AB resesyona giriyor. Bizim ana ihracatımız AB ülkelerine. Orada talep daralması sanayide duruşlar demektir. O zaman işsizlik üzerine de yüksek enflasyon senaryosu devreye girer.
    Bu ay başı gelen enerji zamlarıyla ve Temmuzda yapılacak asgari ücret zamlarıyla AB ye mal satmak da zorlaşır.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence o tercihi bile doğru yapamadılar. enflasyonu zıplattık, şimdi de AB resesyona giriyor. Bizim ana ihracatımız AB ülkelerine. Orada talep daralması sanayide duruşlar demektir. O zaman işsizlik üzerine de yüksek enflasyon senaryosu devreye girer.
    Bu ay başı gelen enerji zamlarıyla ve Temmuzda yapılacak asgari ücret zamlarıyla AB ye mal satmak da zorlaşır.
    gideceğin artık kesinse kendinden sonra gelene ekonomiyi kötü mü bırakmak istersin.. yoksa rezalet mi...

kasayı sıfırlayıp mı bırakmak istersin... sıfırlayıp bir de üstüne 100 milyar dolar borçlu mu...

gibi gibi sorular arttırılabilir...

tabi kendi açından bakmayacaksın, karakter olarak da "o karakterde" bir kişi olarak düşüneceksin kendini ...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    gideceğin artık kesinse kendinden sonra gelene ekonomiyi kötü mü bırakmak istersin.. yoksa rezalet mi...

kasayı sıfırlayıp mı bırakmak istersin... sıfırlayıp bir de üstüne 100 milyar dolar borçlu mu...

gibi gibi sorular arttırılabilir...

tabi kendi açından bakmayacaksın, karakter olarak da "o karakterde" bir kişi olarak düşüneceksin kendini ...
    valla ben onlar gibi düşünemiyorum. ülkeme üzülüyorum sadece

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •