19 temmuz ile bugün arasýnda bazý ürünlerde bazý marketlerde %30 fiyat farký var
19 temmuz ile bugün arasýnda bazý ürünlerde bazý marketlerde %30 fiyat farký var
Erdoðan: Esasen enflasyon sadece ülkemizin deðil geliþmiþ devletler baþta olmak üzere tüm dünyanýn en önelikli sorunudur
Erdoðan: Ülkemizde enflasyon rakamlarý farklý tezahür etmektedir, ekonomik iþleyiþe ve insanlarýn hayatýna etkisi aynýdýr, bu anlayýþla dünyadaki her geliþmeyi kanýdan takip ederken asýl önceliðimizi kendi vatandaþlarýmýzýn önceliðine verdik, veriyoruz
Erdoðan: Küresel üretim ve tedarik zincirlerinin çöktüðü bir dönemde Türkiye hem kendi ihtiyacýný karþýlayan hem de ihracatý ile öne çýkmýþtýr
Erdoðan: Ülkemizi güvenlik krizinden pozitif yönde ayrýþtýrmayý baþardýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%25
5500 tl
Erdoðan: Yeni asgari ücrete Temmuz ayýndan geçerli olmak üzere %25 oanýnda bir ara artýþ yapýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Yeni asgari ücret net 5.500 TL olacaktýr
Erdoðan: Yapýlan artýþ kamu çalýþanlarý ve emeklilere ortalama 300 TL olarak yansýyacak
Artýþ oraný %29.33.
Þu durumda yýlbaþýnda verilen zammý da hesap edersek 2021 aralýk ayýndaki maaþa göre asgari ücrete %94 zam yapýlmýþ oldu.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri