-
Dün gelen zamlar sonrası 02.06.2022 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 kuruş, Motorin grubunda 1,49 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Batman
üstat kulak arkasında bir ağrıyla mı uyandınız?

Kulaktan gelmediler..
Doggy boşuna servis edilmemiş..
Memento mori
-
Bloomberg HT : Doğalgaz tarifesi bir yılda santrallerde %630, sanayide %601, konutta %146 zamlandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
myfinans
Bundan sonra ilan sitelerine satılık ve kiralık ilanı verecekler sıkı takibe alınacak gibi.İlan siteleri GİB'e aylık rapor verecek.
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle, menkul-gayrimenkul sitelerine satış ve kiralama bilgilerini Gelir İdaresi Başkanlığı'na verme zorunluluğu getirildi.
Bu sitelere ilan verenler, verdikleri ilanlara yönelik olarak söz konusu sağlayıcıların bu madde kapsamında
GİB'e bildirmek zorunda olduğu bilgileri bunlara vermek zorunda olacaklar. İlan verenler, bildirmek zorunda oldukları bilgilerin doğruluğundan da sorumlu olacaklar.
https://www.bloomberght.com/gayrimen...lulugu-2307396
ilk bildirimlerini ilk kez 2022 Haziran ayında verilen ilanlara ilişkin olarak 1 Ağustos tarihine kadar GİB'e yapacaklar.
Tebliğ kapsamında ayrıca bu yükümlülerin halen yayında olan ilanlar ile 31 Mayıs'a kadar ilk kez verilen ilanlara (bunlardan bu tebliğin yayımlandığı tarihten 31 Mayıs'a kadar yayından kaldırılanlar ile 2022 Haziran ayında yayını devam eden veya yayından kaldırılanlar dâhil) ilişkin bildirimi 31 Ağustos'a kadar yapmaları gerekiyor.
hala kirayı elden alıp vergi beyannamesi vermeyenler var onlar da yakalanacak mı?
yol göstereyim hadi; kişi ikamet ettiği evin sahibi değilse sahibinin vergi beyanı kontrol edilsin.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Kulaktan gelmediler..
Doggy boşuna servis edilmemiş..
kadının yabancı erkeğin ise pakistanlı olup Türk vatandaşlığına geçtiği yönünde haber gördüm.
-

Originally Posted by
ayhan53
g. ahmet kardeşi,mizle ilk kez net bi şekilde aynı fikirdeyim
basganım ben değilim
şimdi uyaran olsa adam ona meyletse ne olacak
bu pakolar erkeğe de çok meyleden bir millet belgesel neyim bile var
oradan geçen vatandaşın kimi benzinlikten kimi sigara almadan kimi marketten dönüyor elektrik gaz faturası ödeyenleri saymıyorum bile demek ki olağanlaştı durum.
-

Originally Posted by
Batman
kadının yabancı erkeğin ise pakistanlı olup Türk vatandaşlığına geçtiği yönünde haber gördüm.
Bebek sahilindeki hadise ve Galata kulesi önünde vatandaşın kendisini yakması, elektrik ve doğalgaza gelecek zamların habercisiymiş meğer.
Pompa var yanacaksınız anlamında.
-

Originally Posted by
MedwiG
Dün gelen zamlar sonrası 02.06.2022 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 kuruş, Motorin grubunda 1,49 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
arabası olan düşünsün"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri