-

Originally Posted by
romwar
Tamam da kanun çıkarıyor adamlar kiracı arttırmıyorum %25 arttırıp hesabına atıyorum derse mahkemeye de versen çıkarmazsın.
Hocam 5 yıllık kiracı, 10 yıllık kiracı vs hukuki durumlar çok değişiyor. Artı bizim insanımızın en az yarısı o rezilliği çekmez mahkeme de neyim uğraşmak istemez. İş elden kiraya, parça parça yatırmaya vs bile döner.
9 yıldır aynı evde kiracıyım. Kirayı belirlerken tüfe falan da değil ev sahibi de bende piyasa fiyatlarına bakarız. Ben çıksam 3 bine rahat rahat kiralar bir kaç gün içinde. 500 de benim 9 yılıma versin. 2500 iyidir. Kimseyi mağdur etmez.
-

Originally Posted by
Batman
Sayın forumdaşlarım dunden beri Deniz hocam'ın hesabını merak edenlere özelden yetişmeye çalışıyorum vobelit başlığında da yazmıştım
Değerli basganımız Ayhan Bey'in imzası çok önceden bunu işaret ediyordu bu msj görenler zahmet edip sormasın lütfen
başkanımın imzasını okuyun lütfen

boşuna iffet cemil örnekleri vermedik
hadi ya deniz hoca ile uyuşuyormuyuz
bir halt olacağı yok.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
tospa
Yüzde 25 ile kirayı falan sınırlayamazsın. Adam kiracıyı çıkartır bu kez. Benim kira Eylül den Eylüle. Piyasaya göre çok düşük kaldı. 1400 lira. Kanun bu haliyle geçse bile olmaz. Her malın bir ederi var. Çift taraflı birbirini korumak lazım. 2500 diyeceğim ben ev sahibine. Resmi TÜFE kadar.
eski kiracılarla ilgisi olmayacakmış yeni sözleşmelerde olacak diyolar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
ona arttı demezler katladı derler
resmen 2 ye katlamış
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Kim çekti sopaları

Originally Posted by
EGEDUK
Aksevdalı bacımı Kızılay meydanına davet ediyorum
Yeter artık bitsin bu hasret 17 oldu yeter da
-

Originally Posted by
ayhan53
Kim çekti sopaları

Originally Posted by
EGEDUK

Originally Posted by
ayhan53
hadi ya deniz hoca ile uyuşuyormuyuz
Başganım özgüvenli söyleyin biraz internet fenomeni höstadlar gibi. nokta atışı diyim siz anlayın.
yalnız o zaman nasıl benzin alıcaz onu düşünüyorum vazelin fiyatları aynı mı hala?
-

Originally Posted by
Batman
yalnız o zaman nasıl benzin alıcaz onu düşünüyorum vazelin fiyatları aynı mı hala?
zamlandı
kuru kuru artık
Memento mori
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri