Kardiyolojiye mesai baþlangýcý öncesine saat 8:00 randevu almýþtým..Doktor bu saate nasýl randevu alabildin diye meraktan sormuþtu ,![]()
Bugün,Peker'e ait olduðu iddia edilen Deli Çavuþ adlý Twitter hesabýndan dikkat çeken sözlere yer verildi. Peker, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yýlmaz ý iþaret ederek bir tweet dizisi yayýmladý.
Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu ya da seslenen Peker, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yýlmaz, akrabanýn hatýrý için sana hiç dokunmuyordum. Artýk benden her kötülüðü bekle. Ulan benim Mersin de hangi yakýným var da ona uyuþturucu takibi yapýp, benim ismimi o dosyaya karýþtýracaksýn.? Size yazýklar olsun. dedi.
Saygý duyduðum akrabaný arattýrýp, olaylarda benim adýmý geçirtmesin diye, alttan alttan da Süslü Sülü nün emri ile bu ********liði yapýyorsun. Bu ülkede namuslu devlet adamlarý var. Hangi namuzsuzluðu yaparsanýz yapýn, benim üstüme yapýþmaz. Sana sözüm olsun, toplattýrdýðýn tüm rüþvet paralarýnýn kimlerde olduðunu ayrýca da neler yaptýðýný tüm dünyaya anlatacam. Ulan utanmaz, sen ortak dostumuz olan avukata demiyor muydun; Ýyiki Sedat Peker in yüzünden geçmiþte sürgün yedim. FETÖ cüler gittikten sonra bu sayede önüm açýldý deyip, gülmüyor muydun ? Sözde Ankara Emniyet Müdürüsün. Emniyet Genel Müdüründen daha çok gücün var. Tüm tayin listelerini sen yapýyorsun."
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Yer Ýmleri