Bu operasyon ky ıcın yapılıyor olamaz
baska bır fılm var
yatırım tavsıyesı degıldır
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
Pazartesi gene taban açar taban kapar bence.sali da devam edebilir.tabi bu benim tahminim.gonul ister böyle olmasın ama yapacak bir şey yok
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa yatırımım var. Bugunlere gelmeden dahi, en büyük rahatsızlığım twitterda bu hisseyi çoşkuyla pazarlamaya çalışan cahil kesim. Daha önce de yazdım nerede çoşku orada hüsran. Cahil demek yetmiyor aynı zamanda terbiyesiz bir kesim. Konunun uzmanı birisi çıkıp sasa fiyatı şişmiş olabilir biraz dikkat edilmeli diye uyarınca hakaret ettiler. Fiyatın en şiştiği dönem coşku pompaladılar. Hesap bakiyesi attılar. Piyasa bu, herkes aynı düşünmek zorunda değil. Herkes aynı düşünürse piyasa oluşmaz. Tüm Türkiye sasa alsın istediler. Öyle olunca oluşacak çöküşü öngörecek vizyonları yok.
Bu kesim yüzünden yatırımımdan soğudum. Şirkette bir sorun yok yatırım yapılabilecek en iyi şirketlerden. Fakat kademeli girmesi gereken yeni giren yatırımcıyı hırslarına yem ettiler.
'Piyasa analizi sadece kendi pozisyonunu empoze etmektir' Şant Manukyan
GÜNCEL #SASA TEKNİK ANALİZİ | ÖNEMLİ DESTEK VE DİRENÇ SEVİYELERİ
https://www.youtube.com/watch?v=0OcSmsiD-GM
Yer İmleri