25 milyar dolar meselesi dolayısıyla YABANCI ORTAK meselesi olmasın koy depiği gitsin işim olmaz..
bu yatırım için herşey yapılır..tuzak da kurulur
25 milyar dolar meselesi dolayısıyla YABANCI ORTAK meselesi olmasın koy depiği gitsin işim olmaz..
bu yatırım için herşey yapılır..tuzak da kurulur
olması gereken neydi burda..borçlarını ödeyeceksen hisseni sat, bir yandan da 25 milyar ın kaynağını gösterecektin..güven verecektin değil mi..
bunu ısrarla yapmıyor..neden yapmıyor bunu..kurumların inancı yok bunu biliyor Erdem..ama hala açıklama yok..neden..
bu ısrarın nedeni şirketin geleceğidir..
Endüstriyel bölge ilanı ile “acele kamulaştırma” yapma yetkisi de şirkete verilmiş olması gerekiyor, bu işler için de borçlanma olmuş olabilir, bu işler tamama erdi mi acaba
Son iki seneye yakındır ciddi bir değişim yaşanıyor Borsa'mızda.
En baba şirketler bile para kazanamıyor.
Bence bunun iki nedeni var,
1. Küçük yatırımcı artık daha bilinçli.
2. Büyükler ve çakallar eskisi gibi para kazanamıyor.
Küçük yatırımcının geleneksel sıkıntısı yeterli oyun sermayesi yok, artan hayat pahalılığı karşısında 2-3 tık la 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyor, alırken de satarken de çok dikkatli.
2. Büyüklerin tahtacısı artık eskisi gibi kolay küçükleri avlayamıyor, peki ne yapıyor, oyun sermayesi küçük yatırımcıyı bekleterek vurmaya çalışıyor, bu sayfalarda yaygın negatif düşüncelerin temeli bu.
25 Milyar dolar borç tamam da adam kapıya dayanmıyor, icra'ya gitmiyor, bu borçlar belirli bir takvim içerisinde zamanla ödenecektir.
SASA'nın bulunduğu coğrafya'ya yukardan baktınız mı ?
Ne kadar bir alan gördünüz mü..?
Şimdiye kadar yapılmış olan sabit tesislerin bugün yeniden kurulma maaliyetini hiç hesaba aldınız mı..?
Her adımda, hiçbir mehaza dayanmayan negatif yorumlar ne şirkete ne de biz yatırımcıya bir fayda sağlamaz, sadece tahtacının işine yarar.
Sabredeceğiz, başka yol yok.
Allah kredili işlem yapanların yardımcısı olsun.
Elimizde olan verilere bi bakalım.
25 milyar dolar meselesi yani rafineri gibi büyük bir yatırım.havucumuz bu olsun.
Borcumuz çok, sürekli hisse üzerinden tahvil ihracı
Hisse fiyatını akcay ın grafikisinden baktığımızda sürekli yeni dipler görünüyor şekil şemal olarak batığı fiyatlıyor bakıldığında,
Seçenekler
Bu fiyatlar beleş, Şirket batmazsa köşeyi döneriz.
Bu fiyatlar beleş, Şirket batarsa bizde batarız.
Sen istiyor duj verecek yüz dolar
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt dayu , şirket batmaz batmaya da ..uzun yıllar sürünürse batmıştan farkı da kalmaz yatırımcı için..
akçay ı boşver..o işin gırgırında..şeyinin doğrusuna grafik çızdırtıyor..
onun gibiler deseki Erdem e güvenilmez bu adam işi gücü bırakmış borsacılık oynuyor dese daha tutarlı olur..
çünkü doğru..tam da destek de satışlar yaptı..halbuki patron direnç de satardı değil mi..
niye desteklerde mal sattı bu adam..ne mesajı veriyor sürekli..
5 tane farklı hissem var..yaklaşık aynı miktarda..25 milyar dolar meselesi olmasa satar diğerlerine atar kafa yormam bunla..uzun vade için bastık parayı borsaya..ama TUZAK OLDUĞUNU BİLİYORUM..nedeni yabancı ortak bana göre..açıklanmıyor..susuyorlar.. miktarı da belli..tam 25 milyar dolar..24 değil haaa...25..kim belirledi len bunu..kimle anlaştınız da 24 değil 25 ..
başıma geldi bu tarz oyunlar..
Paşa keyfin bilir, para senin karar senin, kim ne diyebilir ki.
Bütün hisselerde benzer riskler var, ama emin olmadığımız için tutuyoruz.
Eğer tuzak olduğunu biliyorsan sat kurtul, ancak ben bekleyeceğim zaten 2.93 TL. maaliyetli 45.000 lot malım var, batsa da umurumda olmaz.
Ticaret yapan her kes aynı risklerle çalışıyor, yanılıyormuyum.
Yer İmleri