Yabancı ortak konusundan Sasa nin patronunun bilgisi var mı?
Patron benim hissem pahalı dediği zaman "hadi lan sen ne bilirsin şirketinin ederini " diyen yatırımcılar şimdi de yabanci ile ortak oluyorsun ,haberin olsun İbrammmm diyor sanırım...![]()
Yabancı ortak konusundan Sasa nin patronunun bilgisi var mı?
Patron benim hissem pahalı dediği zaman "hadi lan sen ne bilirsin şirketinin ederini " diyen yatırımcılar şimdi de yabanci ile ortak oluyorsun ,haberin olsun İbrammmm diyor sanırım...![]()
global olarak altın son 3 senede yüzde yüzden fazla yükseldi.
globalde arsa tarla vs fiyatları da altın bazlı arttı yani dünaynın kullandığı kağıt paraların değeri düştü.
Dolar enflasyonu son 3 senede yüzde 50 den fazla arttı
türkiyemizde baskılanan dolar 42 lira asıl olması gereken dolar tl bana göre 60 lira civarı
sasa hissesi dolar altın arsa dolar enlafyonu dolar baskılanmasını koyarsa şu anki ekranda gözüken fiyatın yarısında aslında . Yani şu an sasa 2,37 değil.
Şu anda sasa dolar, altın,arsa, dolar enlafyonu, dolar baskılanmasınını hesaplarsak reel olarak sasa 1,15 lerde falan zaten.
NOT : yatırım tavsiyesi değildir herkesin kararı kendine
#SASA – Dilip B Gupta tarafından 4.099.951.023 adet ödünç alındı
telegramda böyle yazmışlar nasıl etkilenir acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Konudan bağımsız...
Aldığı pozisyona göre düşünen, hikaye yazan vb. insanlardan uzak durmak lazım.
"Kendi talebiyle yazılmıştır...: Müridim Secbul!"
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Yer İmleri