Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 956/970 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7824 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: SASA (Sasa Polyester Sanayi A.Ş.) Forumu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    iki çizikle hissenin yönünü tahmin etmeye çalışan insanların yanlış anlamayın en basiti zekasından şüphe ederim

adam hergün milyarlarca tl işlem yapacak sen 2 çizikle 3 olcak 2 düşecek 5 olucak yahu bu neyin kafası hakketten inanıyormusunuz bu masallara

yazdım etilen nafta platts endeksi sektörel haber bunlardan şirketin karı artıyormu düşüyormu tahmin yapacaksınız
    bilimden ayrılmayın eninde sonunda temel ve nakit akışı değerlemede en önemli etken gerisi hikaye
    finansal durumu geberik
    şu durumda 25 milyar dolar bekliyorsunuz hala erdemoğlu burdan bakınca azbile yapıyor
    yemeyin kardeşim
    sasa özellikli bir iş yapmıyor bilgi birikimi vs isteyen bir iş değil fabrikayı sipariş eden her şirket hemen yapar özellikli değil kontmatik herkes yapamaz bilgi birikimi know how gerekli şirket kültürü lazım sasa petrol türevi okadar avabrtmayın ortak alacak sasa ne koyacak sermaye x şirket geldi 2 milyar usd koydu sasa ne koyacak ? ortak oldu fabrika en erken 4-5 seneye üretime geçer 4-5 sene bilançoda borç kalacak marjlar kötüleşecek sasa sadece pamdemi sonrası iyi kar yaptı geri kalan zamanda karın hepsi yatırım teşviğinden geliyordu
    çin diğer sektörler olduğu gibi kimyayıda domine ediyor

25 milyar usd yatırımı bekleyenlerin durumu
    https://share.google/images/u0nSieFiJO9AY964J
    Dayı ulkerde ben gelince ne oldu hatirliyonnu

Haymanadan geliyom dayı haymana haymana hadi eyvallah

2.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Selam, sayın nosfecagri tabiki hatırladım nasılsınız . Beni sorarsan son iki senedir işler epey ters gitti, GS de Vestel, bjk, Sasa, Tekfen derken epey zarar ettik. Önceden hep defansif davranıyordum az kar veya zarar oluyordu. En son tekmeyi bu vurdu. İnşallah düzelir, kazanmanı çok isterim
    Canın sagolsun ben endeks gider dedim gecen sene gidemedi %30 tl bazlı karla çıktık. Sonra bir sürü başka şey çıktı ilgilenemedim. Zamanlama tutturamadım oysa haklı çıktım.

Ama bu sasa böyle basmaları guzel oldu. Daha basarsa daha da alırım. Fazla kalamaz buralarda bokunu çıkartmış 55 semtten 5 sente gelmiş yavaş derler artik baca tütüyor borç yiğidin kamçısıdır

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Canın sagolsun ben endeks gider dedim gecen sene gidemedi %30 tl bazlı karla çıktık. Sonra bir sürü başka şey çıktı ilgilenemedim. Zamanlama tutturamadım oysa haklı çıktım.

Ama bu sasa böyle basmaları guzel oldu. Daha basarsa daha da alırım. Fazla kalamaz buralarda bokunu çıkartmış 55 semtten 5 sente gelmiş yavaş derler artik baca tütüyor borç yiğidin kamçısıdır
    Açık ara buralardaki en düzgün insanlardan birisin inşallah yine haklı çıkarsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

bu troller burda bu kadar kıvrandıgına göre daha çoook çakacak demektir erdemoglu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu troller burda bu kadar kıvrandıgına göre daha çoook çakacak demektir erdemoglu...
    Çakarlar dedi,
    Siz yazıyı okumuyorsunuz heralde.
    hissenin grafikisini en iyi okuyan kişi bence akcay
    Yeni bi dip işaretlemiş olmalı, hapı yuttuk
    Hamdım Piştim Yandım

Yav düşeceksen düş tabana da alayım...

Çıkacaksan çık tavana da satayım...

Yatayda süründüreceksen bilelimde unutayım...

Sen unutmazsın bende hisse olduğunu ben unuturum yani öyle bir unuturum...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Var mi abi tek çizgili saçma sapan görünüp %100 isabetle tutan bir sasa tahminin sen tutturursun

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Var mi abi tek çizgili saçma sapan görünüp %100 isabetle tutan bir sasa tahminin sen tutturursun
    ne kadar tuttursakta sasaniler beni sevmi ekmeklerini engellediğim için...

ben 10-20-30 olacak demiyorum diye demediklerini bırakmıyorlar...

bakayım umrumdamı hmmm değil...benim sayeme kaç kişi bu sasa bataklıgından kurtuldu...

sen diyorsan bir bildiğin vardır abi diye... aşağıdaki grafik sanırım 3.50 de falan KARADUMAN ile tartışmamda atılmıştı...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    algı yapma hissenin nereye koştugu belli..

arzın merkezine dogru gidiyor...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet bacon kardeş akcay bildi 0.05 cent olucağını grafiktede gösterdiydi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

0.054 cent şuan

Burdan giriş yapanlar Karaduman dayudan daha şanslı tabiiki
    Haa akcay yeni dip işaretlemezse
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 956/970 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz