2.38 ile 2.39 arasında 60 kuruş var dayucum.1 kuruşun içinde 60 kuruş..Erdem Bey bu olmaz, Kap haberi lazım
2.38 ile 2.39 arasında 60 kuruş var dayucum.1 kuruşun içinde 60 kuruş..Erdem Bey bu olmaz, Kap haberi lazım
neyse KAP haberi lazım..gözüm kap da..1 kuruşun içinde 60 kuruş olmaz ..Kap haberi lazım
Selam, sayın nosfecagri tabiki hatırladım nasılsınız . Beni sorarsan son iki senedir işler epey ters gitti, GS de Vestel, bjk, Sasa, Tekfen derken epey zarar ettik. Önceden hep defansif davranıyordum az kar veya zarar oluyordu. En son tekmeyi bu vurdu. İnşallah düzelir, kazanmanı çok isterim
Sirkete yazdım hali hazırdaki tesislere ortak dusunmuyor.Yumurtalik yatırımına yonelik gelen teklifler sirket ve ulke lehine ticari ortaklık ya da sermaye ortaklıgı olacak sekilde degerlendiriliyor.Su an icin mutabakat veya on anlasma yok tarzında standart cevap gonderdi.
Sonucta 15 gundur yukselen borsada neden yuzde 25 kaybettik onun cevabı yok.YTD
Sn. ant sormadınız mı 25 milyar doların kaynağı kim diye..nasıl 2026 nın en geç 2. çeyreğinde inşaate başlayacaklarmış..
şirketin kendisi dedi ya bunu..dalga mı geçiyorlar bizle..
anlaşma olmadan bu miktar nerden çıkmış..rüyalarında mı görmüşler paranın geleceğini de Kap a bildirmişler..
biz de zaten mevcut SASA ya ortak demiyoruz..25 milyar dolarlık projeye ortak olmalı diyoruz..
Yer İmleri