hisse geri alım yaptığı 315 milyon lot var onları sat da şirketin kasasına girer hiç olmazsa
1 ay önce diğerlerinin payı % 25 lerde bulunuyordu
şirket kartında diğerlerinin payı sırası ile % 30.46 / 33.05 / 38.91 / 44.38 ulaştı şirketin payı en son 54 . 90 kadar düştü sabancı sasa daki payı % 51 ni sattı halka açıklığı % 49 yasal çağrı yolu ile 216 300 sermayeden 68 milyonu nu aldı o zaman borsadaki değeri bölünmelerle değeri 1 kuruş . geriye 37 milyonun 2015 ile 2020 de 1 kuruş ile 10 kuruş arasında ne kadarını aldığını bilinmez .
2020 mart ayında 10 kuruş 2022 kasım ayında 10 28 kuruş 10 kuruş çok ucuz 10 28 çok pahalı grafiğe göre hisse alınmaz sonu hüsran olur satışlarını ne kadar artırıyor borçları ne kadar çevirmesi kolay mı ona bakın
sasanın sermayesi kadar hasılatı yok yanı 90 kuruşluk hasılat yapıyor fiyatı 2. 35 tl ford oto sermayesinin 182 misli hasılat yapıyor yani 182 00 tl lik fiyatı ise 104 50 tl
t h y 640 tl lik hasılat yapıyor fiyatı 292 00 tl
bist de en yüksek sermaeli şirket sasa en yüksek borcu olan yine sasa fiyati düştükce ucuzladı diye alan paçal yapıyor fiyatı hakkında herkes yorum yapıyor hiç değilse 30 endeks sanayi ve ulaşım hisselerinde mukayese yapın hasılatları ile fiyatı için ışık tutar
yatırım tavsiyesi değildir
Sn. kartopu, sizi taa Karel zamanlarından hatırlıyorum saygı duyuyorum.
O nedenle anlarsınız zaten sözüm meclisten dışarı.
55 sent zirvesinde ben SASA shorttan güzel ekmek yedim, o zaman pahalı dediğimizde buradaki bütün başlık üstümüze saldırıyordu.
O zaman temel değerler çok daha kötü idi. değerleme uçuk durumda idi. üstüne hareket de bitmişti.
Tek grafiğe bakarak değil borsacılığın gereği neyse o gün de yaptık, bugün de bana göre yapıyoruz.
Bu şirket artık pahalı değil. Çok değerli arazileri var. çok büyük yatırımları var. bugünkü bilançosunda bunlar henüz girmediği ve üstüne çok yüksek borcu çevirmeye çalıştığı bir dönemden geçtiği için ve yüksek faiz ortamı nedeniyle bu fiyata alabiliyorsunuz.
Bana göre altın gibi fırsattır. ben dipleri severim ve genelde de yakalarım. Bunda da senelerdir uzaktan izledim bugün girmeyi uygun gördüm.
Allah utandırmasın diyelim
2.38 i KAP haberi ile aşmalıydı..ama zaman kalmadı..alımlar artıyor..
ya bu akşam ya pzt. haber lazım..3 tl ye kadar tek çubuk için..
BEN DÜN BEKLİYORDUM HABERİ..
2.38 den satıyordu patron ..almayın len..
akçay demiş 5.50 den düşerken..3.75 miydi kaçtan sattıydı Erdem unuttum şimdi..Erdemin şirketi bukadar eder Erdem 5.50 den iteledi..
sonra daha aşağıdan sonra 2.85 ve 2.38 den..len bunların hepsi 3 ay içinde oldu..hangisi gerçek değer akçay..3 ay içinde kaç kez şirket değer yitirdi
diyecekki 2.38
teknik sıfıra gidiyor çünkü..akçay neden kötülüyor şirketi; Erdem in yolu bu..Erdem nasıl destekte mal sattıysa aynı mantık..
Yer İmleri