Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye çok özlü bir ata sözü var alýn size örneði galip öztürk
Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye çok özlü bir ata sözü var alýn size örneði galip öztürk
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Þimdi bilançoda geldi yakýnda birde mahkeme olur galibin serbest kalma ihtimaline oynarlar biraz yükseltip (4 ün üzerine) oradan mal satarlar ardýndan 3.Ç bilançosu birazda onu parlatýrlar bilanço öncesi iþte böyle böyle idare ederler 2022 sonuna doðru satýlma hikayesini iþlerler bu arada göztepe bile satýlmýþ yani Bi sen mepeti satamadýn
Þirketi satacaz kap ýnýn üzerinden 129 gün geçti hiç bir haber yok hala
Spk da biþey demiyor en azýndan bu þirketi satacaz dedin yatýrýmcýyý beklentiye soktun hisse fiyatýný 5.40 götürdün oradan sattýn yav bu oyunu yaparken hiç mi düþünmüyorsun spk diye Bi kurum var hiç mi demiyorsun beni yakalarlar diye spk hesap sormaz mý Bi sual etmez mi yav nasýl Bi sermayeyi denetleme kurumu böyle mi sermaye denetleniyor bu yatýrýmcýnýn hiç mi hakký yok belirli aralýklarla olsa hiç mi bilði paylaþýlmaz bu iþin kuralý yok mu
Birde biþey soracam bu galip öztürk e bu meþhur galip öztürk namýnýn faydasýný mý görüyorsun zararýný mý hep ayný yolda ilerlediðin için merak ettim
Bu yatýrýmcýya da bir çift sözüm var bu hissenin %53 ü sizde yani 40 milyon hisse ve bunun 4 5 milyonunu son yükseliþine elinize verdiler hiç mi iki çift lafýnýz olmaz hiç mi Biþeyler yazýp çizmezsiniz hiç mi feryat figan etmezsiniz demekki siz halinizden çok memlunsunuz ne diyeyim biþey diyemiyorum bu durum karþýsýnda
En azýndan bu suskunluk karþýsýnda bir iki tane þirkete güvenen galibe güvenen Bi yatýrýmcý kitlesi olmasý lazým þu topiðe gelip beni susturmasý gerekmez mi benim söylediklerimin tersini söylemez mi yok kardeþ sen yanlýþsýn bu þirket böyle böyle böyle Bi þirkettir demezmi
Yoksa Bi ben mi varým
Yer Ýmleri