Bu hisseyi 100 150 sayfa yazdým ama galip yine öpecek ky yý bulmuþ o kadar yazdýk hiç biþey deðiþmemiþ þimdi þöyle özetliyeyim size hani demiþtim galip düþüþleri önce yükseliþle karþýlar ardýndan kopuþ olur aþaðýya diye yani önce Bi boða tuzaðý kurar ardýndan aþþaðý kopuþ bunu 7 ye giderken ve hisse fiyatý düþerken görebilirsiniz ardýndan dinlendirir dinlendirir ardýndan tekrar çakar demiþti onuda yapmýþ ve yapmakta hala hisseyi city üzerinden çakar tüm aracý kurumlarda malý var hem onlarýn üzerinden satar hemde malý citiye toplar sonra küçük Bi yükseliþ ardýndan yine malý bocalar demiþtim onuda yapýyor ve ky her defasýnda bu adamýn oyununa geliyor size biþey daha söyliyeyim þimdi herkes 7~8 yýl önce 5.5 $ a giden mepetten örnek veriyor o tarihte bile þu fiyatý görmüþ felan diyor üstünden þu kadar geçmiþ 5.5$ bu günkü fiyatýyla hesaplýyor ve bu hisse þuraya buraya gider diye hesaplar yapýyor aðýzlarýnýn suyu aka aka ama bilin ki o nu yazanlar bu dediklerinin olmayacaðýný kendilerinde biliyor ve onlar büyük ihtimal galibin kiripto elemanlarý neyse neden olmayacaðýný yazayým çünkü o 5.5$ lý rakamý gördüðünde metro nun elinde 65 milyon mal vardý yani þirketin %85 i elindeydi o sebeple o fiyatý gördü eya galip o fiyata kadar hisseyi taþýdý þimdi elinde 35 milyon mal var hadi 5 milyon civarý daha olsun diðer kurumlarda oldu 40 hadi city ve diger aracý kurumlardan sattýðý da Bi 5~6 olsun etti mi 45~46 hepsi bu yani Bi %85 deðil hisseye o zamanki gibi hakim deðil böyle olunca hisseyi öyle eskiden yaptýðý hareketi yaptýrmaz çünkü malý kafasýna yiyeceðini bilir o da ben kafama yiyeceðime ky nýn kafasýna vururum der durum bu çaycý maycý diyorsunuz ama adam salak deðil ayrýca kendi aracý kurumlarý var ve baþýnda piyasanýn en iyileri var profösyöneler var sans vermezler size neyse inþallah bu dediklerim azýcýk aklýnýzda kalýr bu arada malý 6ila 7 arasýnda boþaltmýþ sonra diðer kurumlarda beklettiði malý ufak ufak çekmiþ fiyatýnda yukar çekerek gün içi hareketlerle malý satmýþ depremin ikinci günü bile 344 bin mal basmýþ city den yani güvenmeyin bunlara hiç bir zaman o vatan millet din iman dediðiniz veya kendini öyle tarif eden adam aða paþa dediðiniz adam aðzýnýza zýçan adam yapmýþ bunu anladýnýz mý ey ky cý
Son düzenleme : kilavuz; 11-02-2023 saat: 20:43.
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri