35 dk da 5.2 milyon hacim çok komik oldu
35 dk da 5.2 milyon hacim çok komik oldu
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Mepet gibi Bi hissede 300 500 bin günlük hacim için normal sayarým üstünüde mal devir teslimi hele ilk 35 dk da 5 milyon saçma deli saçmasý hatta
Galip dünkü gibi yap hisseyi tavana götür alým yazýldýkça ilk sýralarda kendi alýmlarýna satýþ yaz ardýndan alýmý güçlü tutmak için tekrar arkadan sýraya gir böylece alým tezgahýný güçlü tut
Dünkü sebepsiz tavanýn ardýndan bu gün atlayanlarýn eline verip verip gönderdi mi galibin hissesindesiniz yeni civcivler
Suç galip veya mepet in deðil bence suç ky nýngünlük %3~5 giden koca koca bankalar firmalar varken siz gelipte mepet gibi bir hisseye girerseniz yapacak pek biþey býrakmamýþ olursunuz galipte bu fýrsatý deðerlendirir
Þöyle bir ortamda bi kap atsaydý satýlmayla ilgili kimsenin tahmin edemiyeceði yerlere giderdi tüm yatýrýmcýlarý dua ederdi sende kazanýrdýn sana güvenende kazanýrdý bu furyayýda kaçýrdý malesef
Bankalarda al sat yapmak en iyisi ayrýca aselsanlarý sat al yaptým ayriyeten bir bankayýda sürekli al sat yapýyorum bunda koyun gibi beklemekten daha iyi
Satacaðýný söylediði 136 gün oldu
Yer Ýmleri