Nesini yazayým ki bu þirketin olumsuzluklarý yazsam bugün baþlasam gelecek aya anca biter yazacaklarým o yüzden ki hiç baþlamamak en iyisi kýsa öz yazayým þirkette Bi gurup var patron veya adamý sürekli al sat yapýp çorbasýna bakýyor þirketin yatýrýmcýsýyla problemi var bu gurup tüm hisselerinde de böyle yatýrýmcýya sorunlu hep tuzak kurup yatýrýmcýyý yakalayýp kazana koyup kaynatýyorlar
Ges e gelince ges en önemli yatýrým bugünden karar verip iþe baþlayanlar yarýn karar verenlerin önüne geçer elektirik deyip geçme eminim bu þirketin en büyük gideri elektiriktir zaten 5 yýl içinde ges için müsait alaný olup ges yaptýranlar kendi rakiplerinin önüne geçer 5 yýl içinde fabrikalar pazar alanlar evlerin çatýlarý kafamýzý çevirdiðimiz her yerde güneþ enerjisi paneli görecez inþallah hemen karar verir iþe baþlarlar ne diyeyim ben þirketin yerinde olsam elimdeki tüm gereksiz gayrýmenkullarý elden çýkarýrým zaten gayrýmenkullerin fiyatlarý þiþti þiþeceði kadar sat gitsin gesler sana fazlasýyla kazandýrýr o gayrimenlulleri pahalýyken satacan ki kar edesin hele o gürcistanda alýnan 29 milyon küsür dolara mepete gömülen avm mi otel mi neyse o fiyata yine geri sahibine sat gitsin neye yarýyorsa yap ges yatýrýmýný bu þirketin arazileri felan da var onlarý da sat ilk etapta yap tesislerin çatýlarýna felan kalan parayýda boþ iþe yaramaz hazine arazisine talip ol satýþa çýkarsýnlar al kur ges i geç kenara para bas bunlarý ivedilikle yaparsa mepet uçar zaten ges yatýrýmý yapan tüm þirketler uçuyor ha yapmazlarsa hiç biþey olmaz ayný tas ayný hamam ben ceo nun yerinde olsaydým tüm terminallerin çatýlarýný bile tolpardým Terminal yönetimlerini iþletme sahiplerini karar aldýrýr hemen bir yandan da terminallerin çatýlarýný geslerle döþerdim hiç beklemeden tüm iþletmeler kabul eder devlet kabul eder örnek gösterilirsiniz üstüne üstlük
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri