-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bana diyorlar ÖTV siz araba niye almıyorsun. Para pok gibi emekli maaşı ile karnımızı doyuramiyoruz 20 yaşında ki arabanın hakkında gelemiyoruz sıfır araba rüyamda alırım ancak.
mesela alabilecek yakının varsa ona alıp ettiği karı bölüşebilirsiniz
yada ikinci el gene engelliler için yurt dışından uygun araçlar da geliyor sarı sitede görmüştüm düzenekli falan
-
TÜİK: Ekimde
- Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık %3.54 arttı (Beklenti %3.60 Önceki %3.08)
- Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %85.50 arttı (Beklenti %85.60Önceki %83.45)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Batman
özel bankada olsa krediyi onaylayanlara pambıkı tıkarlar sanırım değil mi basganım?
https://www.sozcu.com.tr/2022/emlak/...dildi-7453527/
Demirören Medya Center binası da Ziraat’a devredildi
Kredi borçlarını ödeyemeyen Demirören grubuna ait Kemer Country’deki golf sahalarının ardından içinde Medya Center’ın da bulunduğu Bağcılar'daki arazi de Ziraat Bankası'na geçti. Banka, Ziraat GYO ve Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devrine ilişkin protokol imzalandı.
nex levelıda birileri mziraate sokuşturmuştu.
bir halt olacağı yok.
-
yeniden değerleme %65,3 oldu hepimizin gözü aydın
bir halt olacağı yok.
-
Yurt içi üretici fiyat endeksi, ekim ayında aylık %7,83 yıllık %157,69 arttı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kpss sonuçları açıklanmış..
-
Herhalde tereyağı 200-300 TL arasında olacak haftalık zam geliyor
-

Originally Posted by
Batman
mesela alabilecek yakının varsa ona alıp ettiği karı bölüşebilirsiniz
yada ikinci el gene engelliler için yurt dışından uygun araçlar da geliyor sarı sitede görmüştüm düzenekli falan
Benim rapor %89 sadece 1. derece yakınlarım kullanabilir %90 olsa araba kullanamıyorum yurtdışı 3 yaşına kadar araba getirebilirsin ama onda on yıl satamazsin
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri