Yeþil dev davasý var minister oraya gidiyor
Yeþil dev davasý var minister oraya gidiyor
Ben girmedim niyetim de yok zaten herifler herþeyin farkýnda ama çaresizlikten abuk sabuk iþlerle bi þeyleri düzeltme peþindeler ,
Geçen hafta metin külünk ün babala tv deki konuþmasýný izledim sadece boþ laf ve bireysel gösteri , gençlere ne iþ ne aþ var , gençler lise mezunu olarak mý asgari ücretle çalýþsam yoksa üniversite mezunu olarak mý asgari ücretli olsam sorusuna yanýt arýyor .
Ankete ne lüzum var anlamadým.
seçimlerin haziranda yapýlmýyor oluþu gençler için daha avantajlý
öðrenci olanlarýn çoðunun ikametgahý okuduklarý yerde olduðundan
yaz aylarýnda git gel yapmalarý mali açýdan daha sorunlu olurdu
tek sorun 30 nisanda seçim olursa bayrama gidenlerin bir kýsmý tatili uzatabilir...
Aklýma bir de þu ihtimal geliyor.
Ýlk atak dolardan geldi arayý açtý 18.20 oldu.
Fiyatlar onun peþinden geldi, arayý kapatmak için.Dolara yetiþmeye çalýþtýlar yavaþ yavaþ yetiþtiler.
O yüzden þu anda fiyat=kur olmuþ olabilir mi?
Yani dolar þu anda gerçek deðerinde olabilir mi?
Hatta ucuz rus gazý ve petrolü ve turizm geliri derken dolar iyice sabitlenip kalýrmý?
anlatmasý uzun ve meþakatli olduðu için detaya girmek istemiyorum ama dolar þu anda gerçek deðerinin çok altýnda iþlem görüyor. Hatta þu anda ülkedeki en ucuz enstrüman
bununla beraber ithal girdi ve döviz cinsinden borçlar nedeniyle yoðun bir talebe haiz olduðu ve ulaþýmý zor bir meta olduðu için bu deðere + bir prim daha eklemeniz gerekir.
Kan ve gözyaþý.
Bende bende
Coinler uçtu gitti. Þöyle bir coin alýp koyamadýk kenara.
[emoji3]
Sýfýrlar derken uçtu
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri