Adamlar özel kuvvetler atatürkçü aydýný öldürdü diyor,bizim de kendimizi ait hissettiðimiz dünya görüþünde insanlar meðer tam da sistemin içindeymiþ,bir nevi komunizm yýkýlýnca ortada kalan ruslar gibi olduk.
Adamlar özel kuvvetler atatürkçü aydýný öldürdü diyor,bizim de kendimizi ait hissettiðimiz dünya görüþünde insanlar meðer tam da sistemin içindeymiþ,bir nevi komunizm yýkýlýnca ortada kalan ruslar gibi olduk.
Bu ülkede dolar çýkar , mal çýkar , dolar düþer, mal çýkar , lafa geldi mi ,dolar çýktý , þimdi motorin 23.5, benzin 20 lira 3 ay önce 30 liraydý yazýn ortasý ,benzin düþmüþ domates 15 lira hala, bu halkýn sorun kendisinde , memur olmak için kýçýný yýrtar olunca maaþý bahane edip iþini yapmaz , %85 ayný ... 3 harfli bir kelime , kalan %15 bahtsýz b.........
Þimdi dolar 10 lira , benzin mazot 10 lira olsun fiyat düþer mi ??? Herþey bu sorunun yanýtýnda .
(3 harfli kelimenin cevabý , iyi , iyi insan anlamýnda )
Necip H., Emin Gürses e beni mitten felanca , þuradan filanca , koruyor , bana þöyle dediler böyle dediler, bana sahip çýkýyorlar , arkamdalar ,bi þey olmaz , zaten ayný görüþteyiz, deyince Laz Emin Hoca , sen asýl sana onu diyenlerden kork demiþ , ti![]()
Ýþlerin içinde olup ne zaman satýþa geldiðini ve kaleminin kýrýldýðýný anlayamamak da, ne desem bilemedim.
Petrolün bi gözü topraða bakýyordu, þimdi iki gözü de topraða bakýyor...
Yaþasýn...yýrtabiliriz belki
Yani, yýrtmasak bile enflasyon tepe yapabilir...tabi tepesi, hörgücü, boynu, kulaðý derken üzer biraz daha...bi de þu sanayicilere degedin aldýklarýnýza sayýn demek lazým...
Yer Ýmleri