Matic kripto þeysi ile bizdeki deterjan toplarý vurgununun baðlantýsý araþtýrýlmalý.
Tek merkezden yönetiliyor olabilir.
Balkýz 3 kilo deli bal gömmüþ diye haberlerde seyretmiþtim.
3 kiloyu nereden buldunuz acaba ayý yemeden mi tarttýnýz.
Meral abla, bir köpeði ýsýrsaydý haber olurdu.
üstadým sanýrým bizim bal sizin balýn yanýnda bira etkisi yapar yapsa yapsa...
peki raký ile ayný etkiyi yapýyor ise fiyatýna mý bakmalýyýz? madem amaç kafa bulmak ne diye fazla ödeyelim deðil mi?
ayý deyip geçiyoruz ama o bile bu pahalýlýkda yolunu bulmuþ çözmüþ iþi.
y.t.d.
deðil..
orman gülü'belirli türleri' olan bölgede yapýlan, zehirli olan bal.. acý bal.. deli bal
arýnýn içine ne kadar bu gülden topladýðýný bilemeyeceðin için..
seyreltikse çarpar yoðunsa götürür..
'çið acý badem' gibi
satýþý yasak...
DELÝ BAL ZEHÝRLENMESÝ
https://file.atuder.org.tr/_atuder.o...t6VbhqDizM.pdf
Memento mori
Arkadaþýmýn Türkcell Þengüller den 6 yýl önce aldýðý telefona gelen bu mesajla þaþkýna döndü . Her yere müracaat etti ( tabii ilk aldýðý maðaza , BTK , Türkcell baþ bayii v.s.) hiç kimse sorumluluk almadý . Hiç bir þekilde Türkiye’de 6 senedir kullandýðý telefonun kayýtlý olduðunu ispatlayýp bu durumu çözemedi . Hani yurt dýþýndan getirdiðimiz telefonlarý 2700 TL ücretlerle kayýt yaptýrýyor yada Türkiye’den cihaz alýyoruz ,; aman güvenmeyin . Telefonunuz kolonlandý mý o da geçersiz . Herkesin baþýna gelebilir diye geçiþtiriyor bütün kurumlar Türkiye de ! Ý
----------------------------
Peki bunu onlemek icin ne yapmak gerekiyor? Yani ileride bizimde basimiza gelmesin. Benim anladigim klonlama Iphone lara yapilamiyor. Hatta her Android ede yapilamiyor. Demekki arkadasinizin telefonunun IMEI ni yurtdisindan kacak gelen bir telefona kopyalamislarki 2700 TL odememek icin. Benim anlamadigim TR den alinmis telefon faturasi fisi var orjinal telefon nasil telefon sahibi kanitlayamamis. Orasini anlayamadim
--------------------------------
kanýtlýyor da ne satýcý ne de Bkt sorumluluk almýyor ki Avrupa da satan firma sigortasýndan öder bu tür maðduriyetleri . Arkadaþýn faturasý var elinde
Yer Ýmleri