Originally Posted by Ayasofya 2005 Amacýnýz ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik demokrasi tramvaydýr diyen birine oy verip sonra gelip aðlama buralarda önemli olan göndermek deðil, hiç baþa getirmemekti, gitseler de memleket hiç bir zaman ayný olmayacak..
Originally Posted by Ayasofya 2005 Pardon abi gitmezse olacaktý gözler âma olunca Pardon o zaman ben yanlis anladim.
Originally Posted by Tinaz Asil senin amacin ne ? Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ? Abi sen yanlýþ okumuþsun ben gitmezse dedim
Originally Posted by realities demokrasi tramvaydýr diyen birine oy verip sonra gelip aðlama buralarda önemli olan göndermek deðil, hiç baþa getirmemekti, gitseler de memleket hiç bir zaman ayný olmayacak.. 2007 de iliþkimi kestim o günden bugüne 15 yýl geçmiþ ne edeyim. Elimde fýrsat olsa ilk fetoculeri dikerim
Ayhan baþkan bile vermiþtir hemþehri ayaðýna belki
Originally Posted by Ayasofya 2005 2007 de iliþkimi kestim o günden bugüne 15 yýl geçmiþ ne edeyim. Elimde fýrsat olsa ilk fetoculeri dikerim Aktif iþ hayatýmda ekmeðimle 2 defa oynayan ******** fetöcüler hepsini içeri týktýlar a.q ne sevinmiþtim o ********lerin içeri girmesine
Originally Posted by Ayasofya 2005 Ayhan baþkan bile vermiþtir hemþehri ayaðýna belki benim 50 yýldýr chp'ye oy veren eniþte 2014 c.b. seçimlerinde erdoðana oy vereceðim dediðinde þaþýrmýþtým neden dedim, gelsin ki millet gerçek yüzlerini görsün yoksa daha sonra %70 ile gelirler demiþti..
Originally Posted by heval Aktif iþ hayatýmda ekmeðimle 2 defa oynayan ******** fetöcüler hepsini içeri týktýlar a.q ne sevinmiþtim o ********lerin içeri girmesine Bugün baþýnýzda ki musibetlerin %99 bunlar yüzünden ülkede RTE nin önünde engel ne var ne yok hepsini kaldýrdýlar
Forum Rules
Yer Ýmleri