Bu Putin neye kýzar neye sevinir. Þuan ki durumda Ýsveç Finlandiya NATO ya girerse kýzar. Ukrayna'ya silah satarsak kýzar.
Þuan da baþýmýzda kafasý çalýþan biri olsa varya ülke nin borcu sýfýra çýkardý. Ben olsam tüm ülkeyi seraya çevirirdim. Kýþýn yiyecek sebze yetiþtiriciliði için eðer gaz vermezse Rusya Avrupa açýklýktan ölür. Yada bize gelir.
Avrupa da üretim yoksa en yakýn biz varýz üreten. Çin de sürekli kapanma var. Yakýnda satacak mal bulunmaz Avrupa da acayip cari açýk verecek bide enflasyon farký
Bunu ben yillar once dedim sana, yazilarimi alintilama dedim ama oyle rezil birisin ki, hic bir seyin faydasi olmuyor..
Bu kadar bilgili adamin icine butun cehaletinle gelip, herkes oyle diyor..! iddasi ile yazi yazan tek adamsin.
Amacim kavga cikarmak degil, ne zaman yazilarimi alintilarsan o zaman uyaririm, mahcup ederim, pisman ederim.
1999 dan beri uyeyim, bu forum senin kadar kara cahil birini tarihinde gormedi.
Simdi ikile anca gidersin.
Hazine tahvili %13 e düþmüþ. Bankalara dike dike hazine tahvili alacaksýn diyor. Tabi tüm bankalar da almak zorunda. A.sinin A. na koyduðum da diyor ki makro ekonomik tedbirler sayesinde
Yer Ýmleri