@mustfsnmz
·
Nerede kýþ donduracak? Fiyatlarý %133 artan Erdoðan Türkiye’sinde mi,
Avrupa’da mý?
Gözündeki mertek dururken elin çöpüne laf eder
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
@mustfsnmz
·
Nerede kýþ donduracak? Fiyatlarý %133 artan Erdoðan Türkiye’sinde mi,
Avrupa’da mý?
Gözündeki mertek dururken elin çöpüne laf eder
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
@steve_hanke
The Fed's incompetence is proving disastrous. First, they printed money at a record rate in 2020, creating a stubborn US inflation. Now, they've halted growth of the money supply altogether. What does that combination spell? The S-WORD: STAGFLATION.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
sabah arabami teeslim edecegim.bugun heryerde otv indirim haberleri.beklesem mi ki acaba?ctesi 1 arac opsiyonlamistim
20 yaþýnda üstünde ki arabalardan ki fiyat artýþý var. Ocakta ki zam %30 en az fiyat artýþý yapar. Tabi ki benim söylediðim yaþtaki arabalar için geçerli benim aklým ona erer. Ben þahsen yýlbaþý öncesinde zam sonrasýnda satmak üzere 20 yaþ üstü bir araba alacaðým. Mayýsta araba aldým 62 bin ekimde sattýk 84 bin. Bu arada zorunlu trafik sigortasý 3-4 bin seneye 6 bin en az.
Ayhan baþkan dan bu süper cari açýktaki hileyi yazmasýný beklerdim. Aylýk 10 milyar dolar açýk var Rusya dolar kullanamýyor ne hikmetse bu kadar açýða raðmen hala dolar satabiliyor birileri. ABD ve AB nin tahýl koridoru kapanmasýyla bize bir ceza kesmesi çok olasý.
Yer Ýmleri