Originally Posted by MKELES 1 kg adam gibi peynir 125 150 arasý. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. peynir neyin mezesi, olacak tabii madem alkole yapýlan zamla akýllanmýyorlar mezesini zehirleriz sýra leblebide..
Originally Posted by ayhan53 kkm dönüþü kur farký ödenmedi kkm yi btirdim bugün itibariyle full altýn dolar euro sterlin ve isviçre frangý oldu yatýrýmlarým. Baþkaným kendi deðneðinle kendinizi dövdüler baþkaným borsa ile mukayese edildiðinde çok büyük kayýp var. Zararýn neresinden dönerseniz kâr.
Originally Posted by Turnike Döviz bazýnda bir kazancýnýz olmalý. KKM dönüþünde, girdiðiniz tarihte alabildiðinizden daha fazla dolar alabiliyor muydunuz? Totalde baþa baþ gibi geldi. %1-2 zararda yazmýþ gibi. Enflasyona bakýnca full zarar
bir halt olacaðý yok.
Originally Posted by realities peynir neyin mezesi, olacak tabii madem alkole yapýlan zamla akýllanmýyorlar mezesini zehirleriz sýra leblebide.. Abi hiç leblebi almadýn galiba 85 tl. O çoktan zehirlendi 2 ay kadar oluyor.
Originally Posted by MKELES Abi hiç leblebi almadýn galiba 85 tl. O çoktan zehirlendi 2 ay kadar oluyor. iki haneli zehir mi olur yahu, esas zehiri yýlbaþýndan sonra gör, beyaz peynir fiyatý 70'likle eþitlenince þimdi tamam derim..
Originally Posted by realities iki haneli zehir mi olur yahu, esas zehiri yýlbaþýndan sonra gör, beyaz peynir fiyatý 70'likle eþitlenince þimdi tamam derim.. sencer solakoglu demisti" yilbasindan sonra peynir 250, 200e bulursanýz peynir mi dikkat edin" diye aylar önce ..
Originally Posted by YapraksýzYonca sencer solakoglu demisti" yilbasindan sonra peynir 250, 200e bulursanýz peynir mi dikkat edin" diye aylar önce .. Bin kere söyledim þu adama CB adayý ol diye, ulan millet býktý bu siyasetçilerden. Seçeriz seni dedim ama hiç oralý olmadý.
Originally Posted by YapraksýzYonca sencer solakoglu demisti" yilbasindan sonra peynir 250, 200e bulursanýz peynir mi dikkat edin" diye aylar önce .. vatandaþ kaçak rakýda dikkat etmiyor da peynire mi dikkat edecek, sahte peynirin ucunda ölüm yok bari..
Forum Rules
Yer Ýmleri