“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi (ÝBB) Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’nun hapis cezasý ve siyasi yasak istemiyle yargýlandýðý davanýn sekizinci duruþmasýna, saat 16.00’ya kadar ara verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
dolarýn hikayesi getiri oraný ile alakalý deðil
tamamen makro ekonomik veriler ile alakalý
sadece 1 yýllýk dýþ ticaret açýðý 100 milyar usd ve cari açýðý (ki çoðu net hata noksan ile kapatýlmýþ) 25 milyar usd olan bir ekonominin yürümesi imkansýzdýr.
bir de buna %150 üfe ve ihracatçýnýn maliyet problemleri nedeniyle rekabet yeteneðini kaybetmesini eklerseniz süreci daha iyi anlamýþ oluruz.
Gecen youtube'da izledim.
Adam bu endeks 9.000 olur diyor.
Hep 50 cent olmustur diye acikliyor.
Yani dolar 30 TL. endeks 15.000.
Ne diyelim, bekleyip gorecegiz.
Kýlýçdaroðlu: Ekrem baþkanýn ve Ýstanbullularýn yargýlandýðý davaya bakan hakim, "Sözlerin kime yönelik olduðu belli, tartýþmasýz Süleyman Soylu'ya söylenmiþtir" demiþti. Bunu diyen bir hakimin vereceði karar açýk ve nettir. Beraat dýþýnda her karar saray talimatý ve kumpasýn itirafý olacaktýr. Sarayý son kez uyarýyorum. Yargýnýn üzerinden elinizi çekin, bu halk kimsesiz deðildir, aklýnýzý baþýnýza alýn.
Amerikan Dolarý - USD
AL18.78370 TL
SAT18.53730 TL
Avrupa Para Birimi - EUR...20 gözüküyor iþbankta,dolara göre fark 1.25...bu akþam fedin kararýda var
AL20.00460 TL
SAT19.74220 TL
Ýngiliz Sterlini - GBP
AL23.26920 TL
SAT22.96400 TL
Ýsviçre Frangý - CHF
AL20.30010 TL
SAT20.03380 TL
Yer Ýmleri