Bazý batý ülkeleri Ýstanbul'daki konsolosluklarýný tehlike nedeniyle kapatmýþ, vatandaþlarýný da uyarmýþ. Borsaya bunun da etkisi olmuþ olabilir bugünkü aþýrý düþüþ için...
Bazý batý ülkeleri Ýstanbul'daki konsolosluklarýný tehlike nedeniyle kapatmýþ, vatandaþlarýný da uyarmýþ. Borsaya bunun da etkisi olmuþ olabilir bugünkü aþýrý düþüþ için...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çok fena yakalandýlar,verdiler gazý mafya parasýylan þimdi kaçma çareleri arýyorlar,4700 son destek,buranýn altý uçurum,zaten 1500 için endexsi pahalý bulmuþtum,gel sen 5800 yap,ahmet mergen 1800 olmalý demiþti,yani eski hesapça 180 bin,burasý bile þimdikine göre yavru sayýlýr,zaten belittiðiniz gibi borsada eski yabancýlar yok sadece tiyatroyu seyrediyorlar,þu anda yabancý denilen mafyanýn kara paralarý,birazýda bedevi paralarý,gerçek yabancý adalet sistemine,istikrara,güvene bakar,bunlar olmadýðý için piyasadan çekilir,zaten içeriye buralardan para akýyordu,þimdi o musluklarda kapalý,iktidar parayý eften püften devletlerden tedarik ediyor,oda en fazla 30 eder,hadi diyelim 50 olsun,bunlar bir döviz inatlýðý yüzünden 128 milyar dolarý uçurdular,suriyelilere 40 olmazsa bir 40 daha veririm diyen zat bunlarý daha dile getirmiyor,dýþ borç hala 450 milyar dolar devamlý cari açýk veriliyor,kýsa dönem sektörün borcu 185 milyar dolar,ama kasada para yok bunu karþýlamak için,zaten merkezin rezervi eksi 50 milyar dolar,daha yabancý nasýl gelsin bu ülkeye,demokraside araç oldu,bide ben ekonomistim bunlarýn kafasý basmaz diyor,ne zaman imam hatipten ekonomÝst çýktý acaba,yoksa bizmi duymadýk görmedik,zamanýnda yargýyý anayasa mahkemesini tanýmayýn diyýordu,ele geçtikten sonra tanýyýn diyor,bizde buna hadi oradan diyoruz,aynisinede yabancý diyor![]()
Eyyy borsa sen nasýl böyle düþersin yawww, bak þimdi yarýn daha beter düþecek hiç laf anlamýyor, haayiiiinnn borsa.
Yer Ýmleri