Hocam birde Mehmet Þimþek Katarla görüþmelerde enerji alanýnda geniþ iþbirliði yapacaðýz dedi. Bizim hktm ile ilgili birþey çýkarmý acaba? Benim bu defa
bu hisseden ümidim çok. Hatýrlarsanýz burceyi 50 lerden 230 'lara iki ay süre içerisinde götürmüþlerdi. Kalbi olan ekran izlemesin. Saygýlar
Sn.Zeytinci HKTM yaptýðý iþ dolayýsýyla enerjiyle pek baðlantýlý deðil.
Ýþ görüþmelerinde yeni yatýrým sahalarý gibi kurulumlar ön plana çýkarsa o zaman olur.
HKTM bence daha ederine gelmedi.
F/K filan çok takýlmamak lazým büyüyen þirketlerde. Bakalým nereleri göreceðiz daha. Hedefler belli yolumuz uzun...
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Eyvallah hocam çok saðolun. Hocam hedefleri nedir sizce yazabilir misiniz? Saygýlar
76-86-100-120
Formasyon yaparda çanak katlarsa 210 gibi olur ama bunlar için çok erken.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Merhabalar yarýn biraz alayým diyorum daha önce carpilmistim. Ne dersiniz
Sn.Fenerbahçeli þahsen þu durumda kimse al yada alma demeyecektir ama ; vergisiydi zammýydý dolarýydý vs. þirketlerin bu noktalarda kalmalarý biraz imkansýz gibi. HKTM yada baþka bir firma farketmez aklýnýza yataný alýn..
Teþekkürler hocam. 64 civarý atladýk haber düþünceAynen haklýsýnýz. Ucuz hisse de kalmamýþ piyasada. Umarým hýzlý gideriz
Siz hisseye hakimsiniz galiba nasýl potansiyel sizce zirveye yaklaþýr mýyýz
Baþka güzel potansiyel olarak neler gözünüze çarpýyor, paylaþýrsaniz sevinirim
Yer Ýmleri