Yarın spot artı gaplı açılacağı kesin, hangi hisseleri fışkırttıracak palamız diye kafa yoralım, bankalar yüksek ihtimal biri de sindomanın akşam pazarı ucuzluğunda aldığı tüp olanbilür
Yarın spot artı gaplı açılacağı kesin, hangi hisseleri fışkırttıracak palamız diye kafa yoralım, bankalar yüksek ihtimal biri de sindomanın akşam pazarı ucuzluğunda aldığı tüp olanbilür
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
aracı kurum dağılımlarına yakından bi röntgen atmak farz oldu- sol taraf 1-10 ağustos aralığı, bu 8 günün toplamı, bu 8 günde 43 bin kontratlık poz artışı olmuş.. sağ taraf 11-12-15 ağustos 3 günlük toplam, bu üç günde 28 bin kontrat poz azalışı olmuş..
son 3 günde teb-hsbc satışı 27 bin, bu ikili geçen hafta 100 milyon dolar olduğu söylenen hedge fon alışına aracılık edenler.. aldıklarının yarısını shortla hedge etmişler diyebiliriz, yani bunlar yeni short.. tacirler son üç günde 700 kusür satışla dikkat çekmişti, tacirler yeni long, vakıf da aynı kalem olabilir, bu durumda iş yatırım alışlarını komple short kapama olarak görmek durumundayız
1-10 ağustos tablosuna bakarsak, bu dönemde iş yat alışlarını short kapama olarak göremeyiz, bunlar yeni long açma alışları olmalı- iş yatırım- 3100 yukarı zorlamasında yeni long açarken, son üç günde short kapama alışları yapıyor isyat müşterileri/fonları.. ikisi farklı işlem
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Michael burry ( big short daki dayu ) ne var ne yok tüm malı boşaltmış.
1 dene hisse tutuyor.
Hapishanelerde altyuklenici olan bir firma
Hadi bakalım büyük iddia reisten.
Yer İmleri