Petrol düşmesinde devam edince daha da iyileşir kuşların bilançoları Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol düşmesinde devam edince daha da iyileşir kuşların bilançoları Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varsa düzgün cevabin yaz adam yuruyen ego resmen. Ben short kolluyorum buradan pegi icin, diger hisseleri dengeleme amaciyla.
Benim short sayesinde daha da kazanirsin boylece.
Toplamda long devam ediyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Full ov hisse+Bir o kadar hisse longum..hisse longları bugün kapamaya başlar, yavaş yavaş da endeks short açmaya başlarım. Şu an 2x olan net pozu en fazla nötr hale 0,5x hale getiririm. X miktar ov portföyüme dokunmam, hedge le azaltırım net pozu.
Normalde nette shortta geçmem stratejim vardı. Bu enf ortamında 0,5x altına bile inmem…aylar önce yazdık burada, şu ortamda nette short olmak (1 ay ve üzeri vadede) enayilik.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri