Burada bir teknik analiz yok emmi bu ekip ne karar alacak bu Eylül de o önemli. Geçen eylül de TL birikimi olanlarý sevdiler..
Bý Eylül'de kimi sevicekler..
Burada bir teknik analiz yok emmi bu ekip ne karar alacak bu Eylül de o önemli. Geçen eylül de TL birikimi olanlarý sevdiler..
Bý Eylül'de kimi sevicekler..
Ya para bitecek
Ekonomi yavaþlayacaktý..
Seçim öncesi kim kime senaryosu geçerli..
Þu anda paran olsa bile ev yok.
Kiralayacak ev yok..
Karaborsa ya düþmüþ gibi..
Eylül den sonra sürtünme katsayýsý gene artacak..
Son güne kadar olan olmayan dövüz yakýlýp seçime gidilecek..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
TCMB Para Piyasasý Kurulu'nun (PPK) 23 Eylül 2021'deki toplantýsýnda politika faizi 100 puan indirilerek yüzde 18'e çekildi. Faizler, 21 Ekim 2021 tarihinde 200 baz puan, 18 Kasým'daki toplantýda ise 100 baz puan ve 16 Aralýk'ta 100 baz puan daha indirilerek yüzde 14'e düþürüldü
..
Dayý Eylül'de baþladý Ekim'de sapladý kasim ve Aralýk da anahtarý teslim aldý. Tarihi bir hadise.
8.7-18.40...
Kavcioglu
Nebati
Vs
Adios 8
Millete þaþýrýyorum arkada borsada dönen hikaye ile ilgili iddialara þaþýrýyorlar![]()
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
1 sa
Reel sektör temsilcileri- Banka yöneticileri toplantýsýnda Bankacýlarýn, reel sektör temsilcilerinden yýlbaþýna kadar sabretmelerini istedikleri öðrenildi.
Yýlbaþýna kadar kredilerde fren, yýlbaþýndan seçime kadar kredi bolluðu, düþük faizli krediler...
Seçim stratejisi ayný...
Ortalýk karýþýnca sizin o köstebekler hemen yeraltýndaki yuvalarýna kaçýyorlar... Piyasa giderken gider düþerken göçer...bunlara güvenip mal almayý satmayý býraktýðýnýz gün olmuþsunuz demektir...( Tabi lafým direkt size deðil takip ediyorum az çok yazdýklarýnýzý benimki genel bir söylem)
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri