Pýst 100 de düzeltmeden sonra iyi bir enerji þirketi bulup sepete koyacam.
Yarina ucuzluk pazari olacagini dusunmuyorum. Gyo lardan yakalaya bilirsem bisey onlari sepete atacam ben.
Hic dusmeyen borsa icat edilmis. Birdaha short denemeyecem![]()
Geçen kaldýðým sitede otomatik mail gelmiþ. ÝGDAÞ'dan doðalgaz saati kontrol için ziyaretçi gelmiþ. Dikkatli kullanýyorum ÝGDAÞ'ýn sistemi uyarý verdi belki, ayrýca yeterince polar giysi aldým. Öte yandan bizi bu konu çok etkilemez, Azerbaycan, Ýran, Rusya, Cezayir alternatif çok.
Doðalgaz çeken sanayi ürünlerinin üretimini bence Türkiye'ye kaydýrýrlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Herif insanlarýn kafasýnda þüphe olan hisselere giriyor, short açmamak için kendini zor tutuyorsun.
Ucuz malý da milletin üzerine yýkýyor.
Zengin ve paralý adamýn stratejisi deðil bu, büyük kumarbaz stratejisi de deðil.
BankOf'u ayrý tutuyorum genelde isabetli oluyor. Muhtemelen ABD'de denetime tabi bir kurum.
Know Your Customer kuralý var, karanlýk odaklara da hesap açtýklarýný sanmam. Resmi bacak olarak kullanýlýyor da olabilir, BankOf karþý tarafý nereden bilelim der.
Geroge Soros vs 10 larca baðýmsýz fonu var, içerden bilgi ile kendini soyacaklara karþý önlem almýþtýr büyük fonlar.
Bu arada bazý hisse genel kurul tutanaklarýnda itfaiyeci, öðretmen vs emeklilik fonlarýný görünce üzülüyorum, herifler kendi emeklilerini de soyuyor muhtemelen.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Hafta boyu yükselen piyasalarda özellikle cuma öðleden sonra satýþ geliyor. Yarýn geri çekilme ve hafta sonu riskini almama moduna daha erken girebilirler. Açýlýþtan sonra bankalara dikkat etmek gerek.
Yer Ýmleri