Böle günler fýrsat
Fiyat düþtükçe temettü verimliliði açýsýndan
Þahsen gözünün yaþýný bakmadým ortaklýk ruhuna uygun hareket ettim
Þirketime sahip çýktým
https://imgyukle.com/f/2022/09/19/nG11Pt.jpg
Böle günler fýrsat
Fiyat düþtükçe temettü verimliliði açýsýndan
Þahsen gözünün yaþýný bakmadým ortaklýk ruhuna uygun hareket ettim
Þirketime sahip çýktým
https://imgyukle.com/f/2022/09/19/nG11Pt.jpg
Ey deðerli ortaklar, bir sorum var. Ben neden böyle günlerde bütün portföyü hektaþ veya eregl yapmak istiyorum? Yani bu duygu normal midir?
Teþekkürler.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Furkan, savaþ aný mal 1200 dolarý geçerken millet panikle her yerden mal aldý. Çin’den 100-150 dolar ucuza alanlar en büyük zararý gördü. Çünkü fiyat 800 olduðunda mal geldi. Sonraki zamanda fiyatlar dip oldu ve çoðunluk Rus mallarýnda %10 ortalama tölerans ve kalite farkýný fark ettiler. Bu nedenle 10-15 gün önce burada 700 Rusya 620 vardý, Rus fiyatý çalýþmadý. Birde rusda þöyle bir durum oldu, malý cif vermiyor, fob veriyor, yani malý kendi limanýna býrakýyor sen çekiyorsun, Buda çoðunda itici bir durum oluþturdu. Nakliyeyi ayarlamak zor. Derken bizim bankalar üzerinden akredif açmak ABD özelinde deðil, AB özelinde sorun haline geldi. Yeni yerli üretici MÝR kullanarak mal alýrsa yaptýrýmlar AB den gelir düþüncesi hasýl oldu. Bunu ayýrt etmek zor, iþ bankasý önden yükleme yaptý, açýklama net, kardeþim biz bu sisteme tabi deðiliz. Bence ticari anlamda bir deðiþimin ayak sesi olabilir.
Buyur burdan yak..Sanki viopla isim var...
[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
2 kasým 2021, büyük üstat halil recber, endeksin 1250 den 680 rakamýna gelmesini bekliyor, o an resim almýþým, resim duruyor. Endeksin 3-4 binden 1-2 bine düþmesi böyle zamanlarda insanýn aklýna gelir ve güvenlik arayýþý baþlar. Ýlk akla gelen güvenlik temettüdür. Duygunun kaynaðý budur.
Haber net, iþ bank askýya aldý. Muhtemelen devam eden iþler hariç yeni iþlem yapmaz. Bakalým baþka bankalar ne yapacak.
Yer Ýmleri