Yassý metalden üretilen ikincil ürünler, çoðunluðu boru profil ve levhada bugün Ýhracat talepleri ve fiyatlar biraz güzelleþti, 20 gün önce bir týk yükselmiþti, bugünde bir týk yükseldi. Haftaya bakalým nasýl olacak.
Eleman kuruyemiþ -leblebi (hektaþ) þirketinin hisseleri için 1 milyar TL saydý 32-33 TL fiyattan.akilli adammiþ gerçekten.kapaniþ 50 üstünde, tavanda.OYAK da kýymetli olaný hektaþ olarak seçmiþ.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kritik tarih ocak 2023, ab kotalarý o tarihe kadar kaldýracaklarýný söylemiþlerdi. dünya ticaret örgütü nezninde çelik sektörüne getirilen kota ve vergilere itiraz etmiþtik. durum karamsar, þu saatten sonra yeni alým yapmaktansa trade yapmayý tercih ederim. bloomberghtde çýkar, program 60 dakika, canlý yayýnda geri sarabilirsiniz.
2020 de 2021’de de bu Thyao’dan bir halt olmaz trade yaparým diyen mi, ben 2021’de de toplarým 2022 de ALLAH kerim ( savaþýn artýlarýný yadsýyamayýz) diyen mi daha çok kazanmýþtýr.
2023’de iþler düzelecekse zaten 2023 geldi piyasa zaten önden fiyatlar, hoþ 2023’ü de yok sayýp toplayan mý yoksa þimdi lanet olsun diyip satan mý daha karlý çýkacak.
Çok zor biliyorum ama 2023’ü de gözden çýkarabilirim.
Yukarda arkadaþýmýzýn da dediði gibi, eðer bir gün enflasyonu yenecekse…
Ýþte o bir gün gelmezse sýkýntý…😎 2023 dedin yüreðime su serpti, ama ben bundan sonra 2023’ü de kayýp sayarým, simülasyonlarý ona göre yaparým artýk!
Belki de daha erken emekli olmak için sistem bize altýn tepside sunuyordur kendini, bunu da bilemiyoruz çünkü emflasyon bizi yedi bitirdi, rakip hisseler arþa erdi…
Yer Ýmleri