Originally Posted by
fedoramca
Böyle yýllarda bazen bir kaç temettü de kurtarmayabiliyor, emekli oldum geleni yerim artýk denmiyorsa bu dönemde aylýk eklemeler yapmak fark yaratýcaktýr. 2008-2013 de böyle olmuþ, enflasyona yenilmiþ, dolara yenilmiþ ama emeklisini BESLEMÝÞ. Bu dönemde düzenli toplayan ihya olmuþ elindekini satmayan enflasyona yenilen ise sonraki yýllarda rahatlamýþ. Ama bu dönemi avantaja ancak düþük fiyatlardan düzenli olarak toplayanlar çevirebilecektir diye gayet bu konuda TECRÜBESÝZ biri olarak yorum yapýyorum.
2023 kötü geçecek ve ben agresif þekilde hisse toplamaya devam edeceðim belki de bir çok kiþinin tersine…
Böylece 2025 gelmeden ilk 5 yýllýk hedef lotuma nerede ise 2,5 yýlda eriþeceðim!
þu anda dolar olarak 1,64 usd. Son 5 yýlda 84 centi görmüþ iki kere biri 2 ocak 2019 diðeri 27 mart 2020. En yüksek de 25 nisan 2022'de 2,36 usd görmüþ. Yani dolar bazýnda heybeyi 84 centten dolduran þu anda %100 karda. Bu fiyatlara finfree uygulamasýndan baktým. Temettü düzeltmesi var mý yok mu bilmiyorum. YTD.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Yer Ýmleri