%3’e kadar yükseldiler. Akþamýna düþerler.
Yükselir uçar gider diyemiyoruz artýk þirket için.
O derece býktýrdý.
Beklemeye devam.
%3’e kadar yükseldiler. Akþamýna düþerler.
Yükselir uçar gider diyemiyoruz artýk þirket için.
O derece býktýrdý.
Beklemeye devam.
Bildiðim takip ettiðim kadarýyla ayrýldý Atadan
Daha önce çok kez yazmýþtým, bir kez daha yazayým, özellikle kendim için. Ereðli istatistiki olarak 1000 günde dolar bazýnda %130 artýþ saðlamýþ, bu artýþ yaþandýðý dönemde, 950-970 günde %30, kalan 30-50 günde ise %100 yapmýþ. Dolar bazýnda. Ereðli de enflasyon yada baþka þeylerin hesabýný sormak için 3 yýl içeride olman lazým. Biz bunu gördüðümüz için dýþarý çýkmýyoruz.
Cemal beyi inisiyatif alabilmesi, topa girmesi, bildiginde ýsrar etmesi nedeniyle takdir ediyordum.
Ancak son dönemde bir seyler oldu.
Öyle amansiz hukumet muhalifi birisi gibi de görünmüyordu, hala oyle görünmüyor ama.
Yaptigi yorumlar hizla deðiþti. Neye kýzýyor, neyi elestiriyor?
Eregli ile ilgili resesyon rusya vs bu konular yeni degil, yeni ne oldu?
HRC-cost spread grafikleri yayinlardi, ne oldu?
Simdi yaptigi yorumlar sadece kafa karýþtýrýyor
Gecenlerde sebepleri alt alta yazmisti, Sn Kizildag da alýntýlamýþtý,
Ne olduklari anlaþýlmýyor yuvarlak sozler
Hic konusmasa daha iyi
Bize iyi gunde de kotu gunde de burada olacak ortadan kaybolmayacak ustadlar lazim
Soyledigi dogru veya yanlis cikabilir onemli degil
Tutarlý olsun ve hep burada olsun
200 bin kredi arýyorum.. bulamýyorum.. bulduklarýminda faizi yüksek....Piyasa çýldýrmýþ [emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben geçen haftalarda 100 bin kredi çektim, sistem bana da sordu... Yasal olarak serbest piyasada - siz de bilirsiniz - böyle bir engel koyamaz ama ben yine de bankama halel gelmesin diye baþka bankaya gönderdim, oradan hisse aldým, 1 hafta sonra tekrar kendi bankama virman yaptýmÞimdi ben ne yaptým?
Dua etsinler Ereðli aldýk, vatana millete yatýrýyoruz, dolar almadýk...
Hoþ, Saðolsun Ereðli'de cevabýný veriyor her alýþ zararO 100 binin maliyeti 30.90
%7 yaptýðý gün %3 de almýþtým...
Yer Ýmleri