Ýþin traji komik tarafý da þu 2021 yazý 2 dairemi satýp tl baðlasam dolara muhalifim ben muhtemelen %35-65 zarar edicektim ailem bilmeden benim yatýrýmý da korumuþ oldu .
Herkese ekonomik krizin borsada fýrsatlar cenneti sunduðunu ve bizleri Þerrin deðil O dolar krizi þerindeki nice hayýrlarýn da koruduðunu ifade ediyorum.
Sadakamýzý , hayat boyu verdiðimiz emeðimizi ve laik cumhuriyete sadakatimizi de Allahu teala 2023 arefesinde ödüllendirdi , þükürler olsun.
Çoðu borsa ve iþ hayatý maðduruna fazlasýný da vererek ödüllendirdi , çok ilginç sene oldu ...bu da o kadar gizemli ve batýni þekilde yapýldý ki Hepimiz imana geldik. ( yazýn ortasýnda ralli baþladý, speklerin çoðu þok yaþamýþ haberi geldi bekçi gibi bekleyen bizler zararlarýmýzdan arýndýk o rallide düþün artýk )
Bu lafýmý anladýn , umarým açýk net bu þerde çok hayýr varmýþ ümmete ve insanlýða oyun kuranlarýn istikamet veren, yolunu açanlarýn en hayýrlýsý da Allahu tealadýr bunu yine gördük . 2022 senesinde...
2022 borsada yaþananlar kul yapýsý tamam ama Þükür Allaha, çok veya az bir yatýrýmcý grubu Ýlahi manada korundu abi ..ben buna þans filam demem yatýrým yapýyorsan zihninde kalbinde beliren bir ses veya güç doðru yola gir diyor riskten uzak dur diyor.
Kalbin sesini dinleyenler de kazandý diyorum inan müzik aþkýyla ev araba satamýyorken sinirden stresten ölmek üzereydim ailem beni keser diye uyuyamýyordum ...neticede ... Rabbime sarýldým o da beni maðdur etmedi , korudu , þükür çok þükür fedor bey ne denebilir ki.
Bir þeyi samimiyetle çok istemek ve hep mantýkla akýlla bilimle kredisiz risksiz saðlam trade etmek ve iþ gelir üretmek ve kar yapmak en doðrusudur.
Bazý fýrsatlarý da ilahi planlar önüne getiriyor ,çok zengin seni de beðenen evine barkýna sahip çýktýðýn destek verdiðin bir komþun en fazla evinde sana çay ýsmarlar ötesi olmaz..ama sokakta merdivenden düþen ceonun hayatýný kurtarýp 30 saniyelik emek o adama iþ ortaðý bile olursun , hayat böyle bir yer ..senin nasibin de kýsýtlanýp birden bire aþýrý bollaþabiliyor
Neticede sabret abi senin de bir imtihanýn olacak.
Hayýrlýsý Eregli de bir gün 80-100 tl olacak ytd

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri