2023 için yeniden değerleme %122,9 olarak belirlendi
2023 için yeniden değerleme %122,9 olarak belirlendi
Ben de sasa’ dan ufak ufak fonlara geçiş yapıyorum. Ereğli bildiğimiz gibi. Dün az yükseldi. Bugün verdi. Mart’ a kadar böyle gider.
Yatırımcılara sabırlar dilerim.
Ekim ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte yeniden değerleme oranı da belli oldu. Açıklanan enflasyon verilerine göre yıllık olarak belirlenen 2023 yılının vergi, harç ve cezalarında geçerli olacak yeniden değerleme oranı yüzde 122,93 oldu. Yasaya göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeniden değerleme oranını yüzde 50 indirme yetkisi bulunuyor.
https://www.gazetevatan.com/ekonomi/...-orani-2067899
Bu aslında bize Enflasyonu da izah ediyor, nasıl bir enflasyon altında olduğumuzu... Bildiğim kadarı ile zaten bu değerlemeler enflasyonun altında olur hep, yani en az %200 gerçek enflasyon altında eziliyoruz!
Ereğli/İsdemir de sağolsun, hiç gözümüzün yaşına bakmıyorGerçi sevgili Ric yukarda dedi, %24 ü enflasyon olmalı
![]()
İyi de ben nisandan beri zaten %5 zarardayım Ereğli'de![]()
04.11.2022 tarihinden itibaren dayanak varlığı SASA olan pay vadeli sözleşmeler için Kurumumuz inisiyatifinde belirlenen başlangıç teminatı seviyeleri, Takasbank tarafından açıklanan güncel risk parametrelerinin 3 katı olacak şekilde uygulanacaktır.
Gol oldu galiba Ereğli 90'a çaktı.
Yer İmleri