Þimdinin 33 tl o zamanýn 18 tl abi ciddiyim. 15 tl zarar var lot artýþý varsa moral var pek reel getiri yok . Thy , þiþecam filan olamadýk ..
Þimdinin 33 tl o zamanýn 18 tl abi ciddiyim. 15 tl zarar var lot artýþý varsa moral var pek reel getiri yok . Thy , þiþecam filan olamadýk ..
Ýþte bazý insanlarýn anlamadýðý bu
Elinde ki Ereðlinin varlýk deðeri 15 lira erimiþ
Ama henüz almadýðý
Olasý 5-6 liralýk bir temettüyü
Göklere çýkartýyor
Hayýr kardeþim
Temettü, sahip olduðun varlýðýn deðeri muhafaza olursa
Gerçekte bir anlam ifade eder
Diðer türlü kendini kandýrýrsýn
Bunu genelde tuzu kuru olup
Hisse satmayacaðýndan emin olarak söylüyorlar
Ama bu dünyanýn bin bir türlü hali var
Düþmez kalkmaz bir Allah
Ýnsanýn baþýna neyin ne zaman geleceðini yalnýz Allah bilir
Allah muhafaza sýkýntý çýkar bir kýsmýný satmak zorunda kalýrsan
O zaman deðerin de ne kadar önemli olduðunu
Temettünün varlýk deðeri ile bir bütünün sac ayaklarý olduðunu anlarsýn
Tabi Allah kimseye aksini savunup bunun böyle olduðunu anlayacaðý þeyler yaþatmasýn
Az insan çok huzur
Bakýn arkadaþlar..böyle her düþüþte feryadý figan edecekseniz sizden yatýrýmcý olmaz...Daha kötüleride olacak .Bir sakin olun hele...Ýsdmr ve ereðlinin mal varlýðý piyasa deðerinin en az 3-5 katýdýr ..Sakin olun dostlar yaw..[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
90 derece dik açýyla ralli yapan. Ekip bence malý satmadý
Sayýn Ric, eðer realize etmek durumunda olursanýz zaten temettücü sýfatýndan da çýkýyorsunuz, dolayýsý ile enflasyon tarafýndan paramparça edilmiþ bir þekilde, müziði kapatýrsýnýz! Geçmiþ olsun. Þu an için durum maalesef bu. Umarým hiç birimizin temettü hisselerini þu dönemde satma ihtiyacý olmaz!
Ama 1 yýl sonra, 2 yýl sonra ne durumda olacaðýný bilmiyoruz hissenin.
Yani satmazsan, deðiþen hiç bir þey de olmayacak…Tabii eðer þirket karlarý olumsuz manada deðiþmiyor ise.
Tabii insan hisse de yükselsin istiyor hep! Bu da gayet doðal, þu an yaþadýklarýmýz da oldukça can sýkýcý kabul ediyorum.
Ama böyle sizin gibi düþünenler genelde hisseyi uzun süre tutacaklarýný kendilerinde içselleþtirememiþ olan arkadaþlar diye düþünüyorum. Çünkü kendimden biliyorum.
Ben 5 yýllýk bir plan yaptým, daha kimbilir böyle kaç gün göreceðim…
Fiyat 6 ay daha buralarda oyalanýrsa (5-8 tl temettü beklentim var) bu da bana belki hissenin çýkmasýndan çok daha güzel alým fýrsatlarý verecek.
Uzun süreliði içselleþtiremesem bugün þiþe satýp ereðli almýþ biri olarak aradaki 300 K farký da düþününce bu enflasyonist ortamda, ereðli/isdemirin bu saçma fiyatlamasý altýnda insan çýldýrýr 😃
Bir arkadaþ rica etti, yuotube yayýný yaptýk, 1,5 saatlik bir yayýn, düzenleme yaparak yayýnlatacak, yarýn düzenleme biterse buradan da paylaþýrým.
Yayýnla meþguldüm, dünya %0,75 faizi fiyatlamýþ 1 istiyor gibi. Biz fazla salýnmadan daha güçlü durmalýyýz. Bunlar bence geçici, önümüzdeki 3-4 ay daha iyi olacak.
Bana göre en kötü seneryoda
Xu100:2900/3000. Bölgesi iyi alým yeri olur
Yer Ýmleri