Yorumlarýnýzý hergün takip ettim emin ol. Gözlemim þu heyecan halen devam ediyor ama yavaþtan temettücü olmaya doðru evriliyorsunuz.
Malum yýl boyunca Eregl en geride kalan hisselerin baþýnda geliyor. Ama garip gelebilir belki bu durumdan çok ciddi yararlandým kendi adýma fevkalade güzel lot artýrýmý yaptým dahasý 3 hafta kadar önce Aksa hisselerimi de verip tamamen Eregl döndüm ki böyle olunca da yeni isim almak þart oldu. (Bay Çelik Mr Steel)
Bu piyasada bir Eregl (Isdmr) bir de geri kalanlar var benim nazarýmda. Eregl meselesi fiyat deðil lot sayýsýdýr. Temel amaç temettüye maximum lot ile girmektir.
O zaten yýkýlmadý Sayýn Kýzýldað, biz onun gururunun altýnda kaldýkBazý insanlar öyle, söylese çok þey söyler ama söz gümüþse sükût altýndýr, düsturunu uygular...
Bu arada da faydalanabileceðimiz bir çok þeyden olduk, en zor zamanlarda tecrübelerinden faydalanamadýk... Zor zamanlar bitmedi gerçi, bugün endeks kadar bile çýkamadýk![]()
Kapa haber. Mi düþmüþ ? Alýp sattýðý mal dýþýnda yüzde 1,5 kar getiren bir konu hakkýnda ?
Demek Aksa'lar gitti, sizden sonra hep Aksa'yý da takip ettim ama pek formunda deðildi hisse, son karýnda etkisi oldu tabii... Hayýrlý olsun, yeni lotlarýnýz da...
Ben Ereðli'de maliyete yeni geldim ama, 26 dan da aldým, 27 den de, size bahsettikten sonra %20 ye yakýn lotum arttý, hisse her gün çýksa bunu yapamazdým sanýrým. Aylýk düzenli zaten alým yapýyorum, aðustos ta baya bir alým yapmýþým mesela...
Þükür iyi fýrsat verdi, Ýnþallah temettüleri eklediðimiz günleri de göreceðiz...
Ara sýra eleþtiri de olsa yazýn gözlemlerinizi þahsým adýna da , öðrenelim biz de...
Mesela, geçen tavandan sonra %7 o geri çekiliþ beni çok üzmüþtü, çünkü hesap ettim iyi lot artýrým fýrsatý idi ama bilemiyorsun tabii, riske girip elimdeki lotlarý kaybetmek istemedim, lot artýrým için sanýrým ayrý bir mebla ayýrmak lazým ana lotlara dokunmadan...
1 tane lot dahi eksilsin istemiyorum.![]()
Yer Ýmleri