Ahlatcý, ne iþin var bankalara gidiyorsun, sanayi al en azýndan temettü beklersin, böyle batmaktan iyidir. Viop kumardýr kaldýrýlmalý.
Ahlatcý, ne iþin var bankalara gidiyorsun, sanayi al en azýndan temettü beklersin, böyle batmaktan iyidir. Viop kumardýr kaldýrýlmalý.
#ýsctr Rus ödeme sistemi MÝR'i kullanmayý yaptýrýmlarýn yönü netleþene kadar askýya almýþ
Hafta sonu MIR sistemi ile ilgili yaptýrýmlar konuþulmuþtu... Büyük bir þey deðil ama piyasa diken üstünde özellikle bankalar...
Bu haber iyi mi kötü mü,
Ýþ bankasý rus ödeme sistemini yaptýrýmlar netleþinceye kadar askýya almýþ.
Haberin en ilginç tarafý bunu bir devlet veya devlet bankasý açýklamýyor, kýsmen özel bir banka açýklýyor.
Mir çalýþmazsa ruslardan demir çelik gelmez.
Bu haber 2-3 gündür var, hadi birde ben sorayým, abi siz neye bakýyorsunuz, neden bu rus banka iþini kimse sorup soruþturmadý.
3-4 gündür marketlerde fiyatlar aynýydý, birden þüphelendim, necmettin batýrelin dolar mý geliyor diye, neyise dolar 18,3 rakamýna gelmiþ, rahat bir nefes aldým, doðru ülkedeyiz.akþam bir kaç þeyin fiyatý deðiþmiþtir. alýþtýk.
Ýþ bankasý belki de ilerideki büyük bir felaketten bu ülkeyi kurtarmýþ olabilir. Þangay beþlisine giderken, beþliði suratýnda yiyen bir devlet. Tabi ben devlet dururken iþ bankýn bu kararý nasýl aldýðý kýsmýný çözemedim.
Yer Ýmleri