Tüm iyi dilekler için teþekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inþaAllah
Yaklaþýk 2 yýldýr. Ereðli hissesine kendi çapýmda yatýrýmým var.
Sezgin Bey'i tanýmam, etmem. Ama samimi bir insan olduðunu düþünüyorum. Elindeki mevcut bilgiyi samimiyeti ile paylaþýyor. Ben yazýþmalarýnda hiç bir zaman kýsa vadeli al-sat yorumu görmedim. Uzun vadeli uzun vadeli diyor. Kendisinin savunulmaya ihtiyacý yok. Çünkü; okuduðum kadarý ile kimseye tavsiyede bulunmadý. Tecrübelerini paylaþtý. Samimiyetle, art niyet olmadan insanlara yardýmcý olmaya çalýþanlardan ALLAH razý olsun.
Son düzenleme : alperen3460; 07-10-2022 saat: 17:30. Sebep: kelime hatasý
ABD yine kan gölü...
Daha önce de yazmýþtým, rüzgar arkamýzdan esseydi ki esiyordu da... Rüzgar tersine döndü, arkadan iþler (ruslar muslar) çevrildi.
Bunlar olmasa, nasýl ki THYAO 20'lerden 100'lere gidiyor, Ereðli, Ýsdemir de heralde buralarda durmayacaktý... O zaman böyle eleþtiriler olur muydu?
Bir de forumdaki 1000 kiþiye sorsaydýk 6 ay önce, Endeks 4000'e giderken ve bist 30 da kendini katlamayan hisse kalmazken, Ereðli yerinde sayacak diye, 5 kiþi çýkardý yada çýkmazdýbu da ayrý bir durum tabii ki...
Gün olur devran döner. Buradayýz bekliyoruz..
Ýsdemir takasta yabancý haftalýkta artý 500 k
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri