Mr Steel ,hayýrlý olsun,
Ayný þekilde bende mayýs ayýnda annemden kalam ev araziyi satýp ereðli aldým. bende ortalama bu fiyatlardan almýþtým.Baþkla yatýrým aracý bulamadým.her ne kadar ereðli de bu aralar fiyat artýþý olmasada tahminim yükseliþ yakýndýr ve burlarda artýk dip görünüyor.
Son
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Fiyat artýþý deðer kazanma vs kaygýsý taþýmýyorum Eregl alýrken sürdürülebilir az veya çok kar etmeye ve bu karý daðýtýlmaya devam etsin kafidir. Bu þartlarý yerine getirdiði müddetçe uçuk kaçýk deðerlenmez ancak satin alim gücünü reel olarak korur verdiði temettüler de isin kaymaðý olur. Herkese güzel dilekleri için içten tsk ederim.
Sezgin abi,
Sessizden sizleri takip ederim. Insanýn içi acýyor böyle kýymetli bir milli varlýðýn yok pahasýna deðerlemesine ama elden bir þey gelmiyor. Sabah isdemir için temettü tahmini yapmýþtýnýz. Geçen yýlda Eregli için aylar önce 4 lira demiþtiniz ve net 4 lira almýþtýk. Bu yýl ki Ereðli tahmininiz nedir?
Ýkinci çeyrek ani fiyat artýþý ve hýzlý geri çekilme sistemin yapýsýna zarar verdi. Mesela 900 dolardan mal yazýlmýþ, sonra mecbur almýþ, 1000 ton mal 900 bin dolar Þuan bekliyor, sisteme giremiyor. Fiyat yukarý doðru ilerledikçe bu 900 bin dolar hareket edecek. Alýnacak tekrar satýlacak. Bunun dýþýnda majör bir sorun yok. Fiyatlar artýyor, muhtemelen biraz daha artacak ve son üç ay daha iyi hareketler olacak. Vergi konusu karýþýk ama Þuan net 12 milyar var, üç ve dört ile en kötü 10 daha gelir. Ýyimser þekli 12 gelmesi. Dolar çok oynamazsa vergi gelmez. Düþük seyir eden cevher fayda saðlayabilir. Bu hali ile net 6 lira veya 6,5 lira favori görülebilir. Bu sene enflasyona ve kura ezdirmemeli.
Yer Ýmleri