-
6 ay önce buraya geldiğim de 40-60 bin lot hisseyi 5 yılda toplama planım vardı.
Fiyatlar böyle berbat giderse, 2023 Mart sonrası 45 bin lotum oluyor. 2023 kötü geçerse, 2024 mart sonrası da 60 bin civarı lotum oluyor.
Şimdi ben hedefimde ilerliyor muyum ilerlemiyor muyum? (Hem de hemen hemen hiç stressiz ve risksiz .)
Fabrika kapanırsa
Temettü vermezse
İşler hiç düzelmezse
Ölme eşeğim ölme... Rusya da tepemize çökerse Lanet olsun, ne diyeyim!
Yarına çıkacağımın da garantisi yok. ALLAH sağlık versin.
İnsanın dürtüleri onu rahat bırakmıyor, hele ki diğer hisseleri görünce bu dayanılmaz bir şey gerçekten. Onlar olmasa bir nebze daha katlanılabilir
Aç gözlülük belki bu, bilmiyorum tam olarak hangi dürtü. Hep kazanmak istiyoruz, bende öyle...
Benim de canımı yakıyor paramın erimesi... Kolay değil, alın teri!
Ama bu acılara dayanabilirsem mükafatını alacağıma dair de hiç bir bilimsel gerçeğe dayanmayan bir his var içimde 
Herkesin kendine göre tecrübeleri var, benim de bir çok tecrübem var BORSA'da, bazen tüm tecrübelerime rağmen aynı hataları yapıyorum.
Ama bir tecrübem var ki, yeteri kadar beklersen asla zarar etmezsin diyor... Yeteri kadar beklediğim hiç bir hissede zarar etmedim, fırsat maliyetleri de dahil hepsini aldım. Zarar içindeki spor hisseleri de dahil.
-
Ben huzur arıyorum, böyle şeyleri istemiyorum, bugün paraları kapamadım diye, yada yarın elimden alacaklar mı diye yaşamak istemiyorum, paramla rezil olmak istemiyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri