Yarýna güzel çakacaklar. Hissettiðim o.
Hayýrlýsý.
Þu anýn havasýna çok aykýrý ama aklýma geldi yazmasam olmaz. Cevap yazýp polemik oluþmasýn lütfen ..
Hissenin bu hareketini görünce kendi kendime, "Bilanço öncesi çýkmak isteyenlere fýrsat veriyor" dedim.
Sonra da bunu biri söylemiþti dedim ve aklýma Sayýn Tory geldi.
Mayýs'ta idi iþte, 35'den 26'lara düþmeden hemen önce, 35'leri zorlarken, Sayýn Tory, mýzmýzlanan arkadaþlara, bakýn hisse çýkmak isteyene fýrsat veriyor, çýkmak isteyen buyursun buradan çýksýn demiþti.![]()
Temettücüler sürekli eleþtirilirken güzelleme yaptýðýmýz için, Sayýn Tory de aylar önce böyle demiþti diye 6 aydýr kimse bir þey yazmadý...
Ýþte þimdi ben yazýyorumSezar'ýn hakký Sezar'a...
Polemik için yazmadým aklýma geldi, hem seviyorum, sayýyorum ben Sayýn Tory'i![]()
hektaþda þöyle oldu, 2,3 milyar sermaye var, 846 milyon dolaþýmda. böldü bölündü derken öncesinde 100 milyon þirketin kendisinde olduðunu düþünelim. Maliyeti 1 liradan 100 milyon lira. bölünme öncesilerine göre bu 1 lira 10 lira falandýr. Þuan 100 milyon lot 3 milyar tl yapýyor. Bunu uygun yerden satarsa mevcut hektaþtan 1 tane daha yaparlar, 15-150 kat deðerinin üstünde fiyatlananlarda bunu düþünmek lazým. Ben olsam hektaþý 100 lira yaparým 100 milyon yerine 30 milyon lot satarým.
Bilancolarda kar zarar neyise bitti gitti, en önemli yer nakit akýþ sistemi olmalý.
Halkyatýrým akýllý öneri sisteminde eregl 30,92 deðerinden %10 (3+4+3) aðýrlýkla alým öneriyoruz , kýsa vadeli hedeflerimiz (34.04 , 35.58 , 37.14) , (refnNo: 2814) bilgilendirme mesajý aldým az önce , izliyoruz bakalým neler olacak.
Yer Ýmleri