Net faaliyet kar oraný çok düþmemiþken. Brüt kar ve dolayýsýyla net kar çok fazla düþmüþ.
Son 7 dönemin en düþük kar oranlarý diyebiliriz.
Hisse fiyat olarak bence en kötüyü fiyatladý. Aþaðý düþme ihtimali bence sýnýrlý. Þu ortamda yukarý çýkma ihtimali de bence sýnýrlý.
Bende ki rasyolar bu þekilde çýkýyor ama yakýn zamanda bu fiyatlarý göreceðini sanmýyorum. Sektörün düzelmesi lazým.
Elimizdeki verilere bakarak minimum 18-20 cent arasý bir temettü daðýtmasýný bekliyorum. Yýl sonu daha net bir yorum yapabiliriz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ereðli 9 aylýk 14.8 milyar isdemir 7 milyar oysa piyasa deðerleri 2 ye 1 deðil.
Günaydýn herkese,
Biriktirenler için þirkete uzun vade güvenenler için bu günlerin geçeceðini düþünmek ve biriktirmeye devam etmek en mantýklýsý.
Bence þirket bu kadar dalgalanmaya bu kadar olumsuz duruma göre yine de iyi iþ baþarmýþ. Buluttan nem kapan bir sektör: enerji krizinin bir anda çözülmesi gibi bir durum yok ama savaþýn bitmesi belki de herþeyi terse çevirir. Veya baþka bir geliþme bize zarar da ettirebilir.
Hisse fiyatý için demiyorum ama iþlerin 2023 için de buralarda seyir edeceði belli oluyor. Stok etkisi ile fiyatlar deðiþmezse 2023 2. yarý bir nebze daha iyi olabilir. YTD.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Bugün tavan olursa ne gülerim ama...
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
SelinDY_Borsa
@SelinDY_Borsa
·
2m
Yapý Kredi Yatýrým, EREGL-Erdemir hedef fiyatýný 39,90 TL’den 41,50 TL’ye yükseltti, "al" tavsiyesini korudu #EREGL
FAvök nasýl 124 oldu ben onu anlamadým açýkcasý...
Bu arada yapý kredinin görüþü...
https://twitter.com/ceyhan_semiz/sta...240768/photo/1
Yer Ýmleri