Originally Posted by
Mr Steel
Iyi niyet kötü niyet vs deðerlendirilecek bir durum olduðunu sanmýyorum. Eregl temettü daðýtýmý politikasý belli ve öteden beri buna uygun davranan þirket. Þahsen kendi uygulamadýðým bir durumu burada paylaþmam. Tam 3 yýldýr zerre kýpýrdamadan duruyorum ve her fýrsatta lotumu artýrmaya çalýþýyorum. Ne Sasa ne Hekts vs gibi þirketlerle iþim var. Ne yaptýðýmý ettiðimi söylediðim þeylerin ne olduðunu gayet iyi biliyorum. Yani ýsrarla bir þeyler konusunda haklý çýkma gayreti içinde olunmasýný anlamlandýramýyorum. Tek bir paylaþýmda Eregl çok iyi uçar kaçar filan demedim. Kimsenin kaþýyla gözüyle iþim yok olmaz da. Olanýn özeti þu piyasanýn temettü yatýrýmcýlýðý noktasýnda en iyi firmasýnýn iþ yaptýðý sektörde yýlýn ortasýndan beri iþler iyi gitmiyor. Ben borsacýyým diyen satýp baþka hisseye geçerek þansýný deneyecek hepsi bu. Yok ben yatýrýmcýyým diyen de sabýrla iþlerin rayýna girmesini bekleyecek bu esnada belki de iþler hiç rayýna girmeyecek ve Eregl ile beraber bu sektör batacak. Olayý abartmak niyet okumak kaþ yaparken göz çýkarmak gibi tespitler bence gereksiz. Al sat trader borsacý olanýn zaten teknik olarak günler haftalar öncesinde bura ile vedalaþmasý gerekirdi. Bekleyen niye beklediðini bilerek beklemeli.
Altýna imzami atarým.. Aynen öyle
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri