Originally Posted by
Ofli78
Bir yerde gördüm doðrumu dur bilmiyorum yanlýþ ta olabilir þu kuþ olan yerde hatayda oturan çok olduðu için personel envanter inde kayýp çok ana fabrikadan Karadeniz de olan Karabük yakýn olan yerden ekip geldiði üzücü aklýma þu geldi her fabrika olmazsa olmaz kendi lojmaný i kendi yapmalý Ereðli kardemir isdemir sasa veya diðerleri kritik yerlerde olan personel buralarda veya hepsi oturtulmasý piyasa dan ev otirmalari yasaklanmalý. Savaþ çýksa Allah korusun fabrika var kullanacak adam yok sýðýnaðý da dahil olmalý ben kardemir lojmanlarý karþýmda tek katlý zamanýnda almanlar yapmýþ adamlar 50 sene önce düþünmüþler biz hala oralara gelemedik ama personel e yetmiyor çoðu Safranbolu da oda sýkýntý
Ýsdemirin kendi bünyesinde çok lojmaný var. Ýsdemir fabrika ile ýsýtýyor. Lojman çýkmayanlar bizim Dörtyol da , Payasta ve Ýskenderun da oturuyorlar. Çok fazla kayýp yok tamamen bilgi kirliliði. Ýsdemir lojmanýnda da 1 tane yýkýlan yok. Pazartesi Ýsdemir kaldýðý yerden baþlýyor. Olan ölene oldu. Ytd.
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri