Twitter hesabýnýz varsa takip edebilirmiyim
SM-T817 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter hesabýnýz varsa takip edebilirmiyim
SM-T817 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn jas viop hakkýnda yorumunuz nedr
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaybetmek iyidir insaný kendine getirir býrak bu piyasayý bu dünyada bile önce kendine güvenerek iþ yapman gerektiðini hatýrlatýr.
Dayak yemeden kavga öðrenilmiyor maalesef..
Siz kararýnýzý verme noktasýna gelin sonra görüþüne inandýðýnýz saygý duyduðunuz kiþileri son kertede dinleyin. Ne o kiþilere bel baðlayýn ne de tamamen ilgisiz kalýn, dengeleme yapýn. Kar da zarar da sadece kiþiye aittir,gönüllü yapýlan paylaþýmlara saygý duymak ,rencide etmemek gerekir.
Eðer bunu yapmýyorsanýz zar da atsanýz taso ile de yatýrým kararýnýzý seçseniz ayný þey olur. Bol kazançlar
çook eskiden bu nikteydim, deðiþtim break34 oldum ,sonra yine en baþa döndüm
zoren ve goody bakabilr misin?teþekkürler
çok yazýk hemde çok yazýk...
biz MOHÝKAN ustadý sadece borsa için yazdýðý yorumlar deðil genel güncel konular için yazdýðý görüþleride okumadan geçemiyorduk.
O yazýlarýnda bile hisse gibi bir analiz arastýrma vardý. Ýnanýn Kendi adýma çok üzüldüm.
Lütfen Mohikan ustat...iþlerini hal yoluna koyunca bekleriz....
sevgilerimle
Takip etmek istemeyen yazmasin kardesim.Ben sayin mohikanin yorumlari oćin hisse.net'e giriyordum.Þimdi yazmiyor birkaç patavatsýz yuzunden.Tartiþmayi bilmiyor,hocbir grafik veya temel analiz yapmiyor sonra yok surda yanildin yok burda zarar ettin.Sanane kardesim sevmiyorsan girme bu topiðe.Sayin mohikan sizi ve yorumlarinizi ozledik.Bu arada bist 93bini aþamiyor ve sanki 73bin kýlýcýný salliyor gibi pala.Ne dersiniz sayin mohikan.Bu yorumum kimseyi yatirim kararinda yonlendirme amaci taþýmaz.Ben acemiyim
Zamanini, bilgisini,tecrübesini paylasmak istiyen insanlara karsi neden bu kadar haþin`iz? Neden ? Sonuc hep ayni...
Empati yapamazmiyiz? Zormu? BU insan ne kadar ugrasiyor sorulara kendince cevap yaziyor, parami ödedik? Empati yapamiyan insanlarin varligini biliyoruz. Onlara "duygu körü" de denir... Onlar kendilerini biliyorlardir... Yazik cok yazik...
Mohikan azizlik yapip yine de bir ses ver... Sevenlerin icin olsun...
jas dostum sen bari yaz iki kelam
Yer Ýmleri