Mohikan abey,
Siyasi / kültürel olarak ayný fikirdeyim, ne söylediysen altýna imzamý atarým.
Bankalar ilk çeyreði çok ciddi kar artýþlarý ile kapadýlar ve geliþmekte olan ülke bankalarýna göre %20-25 ucuzlar, o zirve kýrýlacak.
Mohikan abey,
Siyasi / kültürel olarak ayný fikirdeyim, ne söylediysen altýna imzamý atarým.
Bankalar ilk çeyreði çok ciddi kar artýþlarý ile kapadýlar ve geliþmekte olan ülke bankalarýna göre %20-25 ucuzlar, o zirve kýrýlacak.
Sen bizim derdimizi anlamamýþsýn kardeþ.
Bankalarýmýz ucuz muþ da, yeni zirve gelecekmiþ???
Býrak bunlarý da geçen ay Ferit elindeki hisseleri neden 7.95'ten ispanyollara sattý? Salak olduðundan mý?
Bizim derdimiz daha büyüktür. Sizin bunlarý anlayacak kadar zeki olduðunuzu düþünüyorum. Yoksa yanýlýyor muyum?
Bak daha dün yazdýk bunlarý.
Ve bugün haklý çýktýðýmý görüyorum. Öcalan kardeþi aracýlýðý ile dün bunun iþaretini verdi.
Ýþareti alan PKK ise gerekeni yaptý. Bana göre bu açýklama 1 hafta erken gelseydi fark 10 puana fýrlardý.
Güneydoðu'nun tüm illerinde EVET oylarý artmýþtýr. HDP HAYIR propagandasý yaptýðý halde PKK EVET dedi. Neden acaba?
Ýþin en trajikomik tarafý ise son Türk devletinin bir kez daha yýkýlmasýnýn iþaret fiþeðini en milliyetçi geçinen partinin (baþkaný diyemeyeceðim) müdürü yakmýþtýr.
![]()
DUHUL : 1999
Bugünkü referandumdan baðýmsýz olarak yazýyorum.(Benim tahminim tutmaz demiþtim ama tuttu,%52 Evet çýkar demiþtim)
Bu forumla iþim bitmiþtir. Deðerli abim STAH'a yapýlanlarý gördükten sonra bu millet için bir þey yapmanýn abes olduðunu düþünüyorum.
Artýk deðerli vaktimi burada harcamak istemiyorum.
Kalýn saðlýcakla.
DUHUL : 1999
Sn. Mohikan kararýnýza saygý duyuyorum, ama siz bu forumda eski bir üyesiniz ve sürekli bu tarz sataþmalarda bulunan tiplerin forum sayfalarýna gelip-gittiklerini gördünüz/gördük/göreceðiz, bu tipler malesef sinek gibi küçük ama mide bulandýrýyorlar, ben bunlara cevap vermeyi denedim ama adam anlamýyor suratýna tükürsen yarabbi þükür diyen adama laf anlatýlmýyor, þuan ret listeme ekleyip geçiyorum huzuru buluyorum böylece...
Yinede foruma ara verme kararýnýza saygý duyuruyorum, dinlenip huzur bulduktan sonra dönmeniz temennisi...
Ýyi geceler
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sv Dostlar,
Yazýp-çizmek grafik göndermek buraya kadarmýþ.
Bu ara vermek falan deðil, kesin ayrýlýktýr.
Kendinize iyi bakýn.
JAS.
Sn. Mohikan tespitleriniz her zaman bana fayda saðlýyor.Çok teþekkür ederim.Son geliþmelerden sonra Bist 100 öngörünüz nedir? Kýsa ve orta vade...
LG-H525 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn mohikan. Sayýn stah a da yazdým. Býrakýp kaçmak sizlere yakýþmýyor. Deðerli bilgilerinizi bizlerle paylaþmaya devam etmenizi diliyorum. Buralarý bu çakallara, kan emicilere býrakmayýn
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
ASlýnda sataþan tiplerin amaçlarý belli
bizler doðrularý söylemekten çekinmeyen tipleriz gördüklerimizi yazýyoruz,
derleme yapýp buradan sunuyoruz belki sadece sizin yazdýklarýnýz yüzünden satamýyorlar borsayý bizlere veya elimizden çekip alamýyorlar dolarý veya altýný
çünkü bedava kaptýrmýyoruz.
iyi ile kötü hemen anlaþýlmaz nasýl bir hissenin grafiðini günlük DEÐÝL aylýk takip etmek gerekiyorsa.sizin yazdýklarýnýzý ve tüm dogrularý yazanlarýn katkýlarýný er geç vatandaþ Aylýk takip ile anlayacaktýr
Yer Ýmleri